Selena Gomez váratlan hajszínt vállalt be

2023. december 05.
Nem tudjuk, meddig tart ki mellette, de tőle és a téli szezon esetében is szokatlan hajszínt vállalt be Selena Gomez. A vaskos szőke melírt még szokjuk, de tény, hogy az énekesnőnek ez sem áll rosszul. Sőt.
Selena Gomez

Ha téli hajra, legfőképp pedig hajszínre, hajfestési technikára gondolunk, akkor semmiképp sem Selena Gomez legutóbb bevállalt hajszínére ugrik be első körben, de nagy eséllyel tizedikre sem. Az amerikai sztár azonban most bebizonyította, ha merész választás is egy tipikusan nyári, vaskos, szőke melírcsíkokkal feldobott frizura, de mindenképp figyelemre méltó. 

A bőkezűen felvitt melírcsíkokkal tűzdelt hajfestés valóban nem a szezon slágere, és viszonylag ritka váltás a mínusz fokokkal egyidőben bevállalva, ám nagy az esély arra, hogy az énekesnő csekély 428 milliós Instagram-követőtáborának jó néhány tagját így is lázba hozza majd. A váratlan árnyalatválasztás ugyanakkor lehet, hogy sokakat – köztük minket is – arra késztet, hogy újragondoljuk mindazt, amit tudni vélünk a szezonális hajszíntrendekről és kicsit, vagy inkább jóval lazábban álljunk a színválasztás aktualitásának kérdéséhez. 

Nem egy ragyogó Selena-barna

Selena Gomez általában ragaszkodik a jellegzetes sötétbarna, természetes hatású, ragyogó tincseihez, igaz, láthattuk már dögös szőkeként is idén nyáron (igaz, 2017-ben is). Idén nyáron egy két hónapig tartó párizsi forgatás végére tett pontot egy Instagram-poszttal, ahol a színész- és énekesnő a képgyűjtemény második fotóján dögös, ideiglenesen szőke haját is megmutatta.

A tőle egészen merésznek számító mostani frizuráról egyébként a híresség hajstylistja, Philipp Verheyen fodrász-sminkes szintén az Instagramon osztott meg képet. Itt Selena Gomez haját lágy, ombré stílusban felvitt melírcsíkok teszik még különlegesebbé, mégpedig meleg, mézszőke, fényes árnyalatban, mindezt látványos, szexi, laza hullámokban formázva. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Philipp Verheyen (@philippverheyen) által megosztott bejegyzés

Szerencsére a 90-es évek vaskosságát még itt sem érik el a melírcsíkok. A retró, egészen vastag tincsek helyett némiképp karcsúbb melírrel adott a szakember mélységet és dimenziót az egymással keveredő színeknek, árnyalatoknak.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images