Last minute szépségajándékok Valentin-napra

2023. február 09.
Van, aki szimplán egy szép szónak örül a legjobban a párjától Valentin-napin, netán csokinak, esetleg egy buja csokor virágnak, de biztosan akad olyan is, akit egy izgalmas szépségújdonsággal lehet leginkább boldoggá tenni. Last minute ajándéktippek következnek azoknak, akik a szépség területéről kívánnak meglepetést választani.
szepsegajandekok-valentin-napra
  • A Chanel Definition of Red sorozattal csukott szemmel sem lőhetünk mellé.
  • Bársonyos csavarral alkotott újabb csábító illatot a Givenchy.
  • A MAC bebizonyította, hogy nem csak smink téren, de már bőrápolás fronton is nagyon tud…

Álomszép örömóda a piroshoz

szepsegajandekok-valentin-napra Ha a piros szín beszélni tudna, nagy eséllyel éppen olyan kollekcióba szeretne örökre beleolvadni, mint amilyennel a Chanel Definition of Red sorozat ünnepli a tavaszt, na és persze a piros színt magát is. A francia luxusmárka nem nagyon tud mellélőni, aktuális dekorkozmetikai szériájából még a nagyon határozott személyiségek is csak nehezen tudnának kiemelni 1-2 mesterművet a parázsló színű körömlakkok, gyengéden ápoló rúzsok, meseszép szemhéjpaletták, pirosítók. Forró árnyalatok, energikus szín és árnyalatpárosítások tobzódása, kombinálhatóság és multifunkcionalitás jellemzi a Chanel legfrissebb gyönyörűségeit, amelyekből mi a legszívesebben a szemhéjpalettákból ölelnénk magunkhoz egyet a Valentin-napi romantikus vacsora utánra vizionált ajándék átadás után…

Bársonyosan lágy rózsa akkordok

szepsegajandekok-valentin-napra

A Givenchy Eau de Parfum 2020-as indulása óta eltelt 3 évben nagyon szépen bebetonozta magát az elismerten csábító illatok közé. A márka legélénkebb parfümje Valentin-nap előtt egy új változatában dobbant nagyot, éppen időben kiállva a nyilvánosság elé. Az Irresistible Rose Velvet Eau de Parfum túlzás nélkül az egyik legbájosabb, legérzékibb induló a favoritjaink között, mindezt csinos, 20%-ban újrahasznosított outfitben, azaz csomagolásban tálalva. Nem is találhatnánk aktuálisabb, a szerelmet jobban kifejező illatot, amellyel ráadásul megnyithatjuk egyúttal a párunk számára a tavaszi parfümök szezonját is.

Giga bevezetés nem csak smink rajongóknak

szepsegajandekok-valentin-napra

Bár a MAC nevét legtöbbször sminkrajongók emlegetik szinte párás szemekkel, a dekorkozmetikai márka legújabb kollekcióját a bőrápolás iránt érdeklődőknek ugyanúgy érdemes megismerniük. A MAC Hyper Real Serumzier (26 500 Ft) 
társai (hidratáló krém, arcápoló felvivő ecset, arctisztító olaj)
sorában robbant be, és nyitotta meg az idei évet a különlegességek terén. A márka hyper real bőrápoló formuláit egy ritka összetevő teszi különlegessé, a japán babarózsa kivonat, amely kiegyenlíti a bőrtónust, láthatóan javítja a bőr állapotát. Az új szérumot viselhetjük önmagában, vagy a smink alatt a sminkelésre tökéletesen előkészített arcbőrért. Imádni fogjuk benne, hogy tényleg nem olajosodik és nem pereg le, a könnyű, lélegző textúra azonnal beszívódik.