A legújabb bikinibody és arcszépítő kezelések

2024. február 02.
A bikinialak most készül, és a télen kicsit szárazabb, fakóbb bőrnek is jól jön egy kis extra kényeztetés: a Marie Claire szerkesztősége igazi érdekességeket próbált ki.
feszesito-kezelesek
  • Nyirokmasszázzsal és köpölyözéssel mérséklődhet a narancsbőr és feszesedik a test.
  • Egy alapos peeling eltávolítja az elhalt hámsejteket, megtisztítja a pórusokat és segíti a bőr regenerálódását.
  • A zsírfagyasztás könnyedén szabadít a fölösleges zsírrétegtől, azokon a pontokon is, ahol a diéta és a mozgás ellenére is makacsul megmaradt a felesleg.

Karcsúbb és feszesebb

MANDY’s Beauty and Shape alakformáló intenzív szérumos kezelés tekercseléssel + infrás nyirokmasszázs géppel

A kezelés: A Mandy’s technika speciális, cellulit -és nyirokmasszázs fogásokkal, köpölyözéssel, és bioaktív, tökéletesen felszívódó szérumokkal veszi kezelésbe a problémás területeket. A köpöly újraindítja és felgyorsítja a lelassult vér -és nyirokkeringést, hogy aztán a lerakódott salakanyagok mielőbb kiürülhessenek, valamint javítja a kötőszövet állapotát és hidratáltságát. A kezelés hatékonyságának növelése érdekében a masszázst testtekercselés követi, és kényeztető infrás nyomásterápia zárja.

Amiért szeretni fogod:
Az eredmény már egy feszesítő kezelés után is nagyon látványos. Szemmel láthatóan mérséklődik a cellulit, a bőr látványosan simább, a popsi feszesebb lesz, és búcsút inthetünk a nem megfelelő nyújtás következtében kialakuló izommerevségnek és az izomláznak is.

Az élmény:
A masszázs elég intenzív, hatására a bőr felmelegszik, ami nagyban hozzájárul a szérum gyors felszívódásához. A mozdulatok egyszer-egyszer fájdalmasak, a kezelés ennek ellenére szabályosan felszabadított. A lábaim, különösen a vádlik és az ülőgumóim fellélegeztek, érezhetően enyhült a derékfájásom, és a futással terhelt izmaimba is visszatért az élet. Rugalmasabbnak, erősebbnek és lazábbnak éreztem a testem, amit aztán tetézett az, amit a tükörben láttam. A bőröm olyan feszes volt és úgy ragyogott, mint legutóbb húszéves koromban, a sok sport ellenére is makacsul ragaszkodó narancsbőröm pedig látványosan enyhült. Bettyvel a hatvan perc intenzív nevetés mentálisan is kisimított.

Extra tipp:
A masszázs előtt és után hatványozottan fontos a folyadékfogyasztás, különösen azok a Mandy’s teakeverékek tesznek jót, amelyek felkészítik a szervezetet vagy fel is gyorsítják az alakformálásért felelős fiziológiai folyamatokat. A galaj pozitív hatással van a nyirokrendszerre, a mezei zsurló rendszeres fogyasztása pedig csodát tesz a bőrrel.

Ahol kipróbálhatod:
mandys.salonic.hu 

Fotózásra kész bőr – Oxygeneo Retouch arckezelés

A kezelés:
A kezelés során 4-féle technikát ötvöznek: a TriPollarRf rádiófrekvenciát, az oxigenizálást, ultrahangot és neo-massage technikát. A kezeléshez használt Retouch OxyPod tiszta, vegán hatóanyagokból áll, állatkísérlet-mentes, szilárd formában tartalmazza a hatóanyagokat, mégpedig kimagaslóan hatékony AHA-, BHA-és PHA-savakat tartalmazó hámlasztó formulát. A fulvosav, a borostyánkősav, a mandulasav, a szalicilsav és a fekete áfonyakivonata együtt védik és építik újjá a bőrt. A Geneo Retouch szérum pedig átfogó revitalizáló és hidratáló hatást biztosít.

Amiért szeretni fogod:
A gyengéd, mégis látványos hatású peeling eltávolítja az elhalt hámsejteket, megtisztítja a pórusokat és segíti a bőr regenerálódását. Bármely életkorban, bármely bőrtípusra és bármelyik évszakban alkalmazható, a bőrön belülről indítja be a természetes oxigenizációs folyamatot, és ideális feltételeket teremt a bőr táplálásához és megújításához. Selymes, ragyogó, de csillogástól mentes bőrt eredményez.

Az élmény:
Látványos hatású peelingről van szó, ezért tartottam attól, hogy kicsit csípni vagy égetni fog, esetleg a szaga lesz kellemetlen, de ezek közül egyik sem jött be. A kezelés számomra kimondottan kellemes, relaxáló élmény volt, az intenzívebb rádiófrekvenciás masszázs nagyon jól esett, a bőröm kellemesen felmelegedett. Az OxyPod használatakor érezhető buborékolás is inkább érdekes, mint zavaró volt. Már a kezelést követően szebbnek láttam a bőrömet, de igazán másnap lehetett látni, mennyire kisimult, egyenletesebb és ragyogóbb lett. Sajnos az államon épp 1-2 nagyobb pattanással küzdöttem, ezeknek az állapota nagyon látványosan javult.

Extra tipp:
Mivel kissé száraz volt a bőröm, a hámlasztás után kaptam egy extra hidratáló maszkot, hogy ne érezzek utána húzódást, szárazságot – és valóban nem is volt ezzel problémám. Egy-két napig extrán odafigyeltem a hidratálásra, és a bőröm rendkívül hálás volt érte.

Ahol kipróbálhatod:
royalclinics.hu, oxygeneo.hu

Viszlát, zsírsejtek – Zsírfagyasztás/Kriolipolízis

A kezelés:
A vákuum és a hideg együttes hatásmechanizmusán alapszik, a módszer lényege, hogy a a vákuum által beszívott területet lokálisan -5 Celsius fokra hűti. A környező szövetek nem sérülnek, a zsírsejtek viszont igen, mivel kevésbé ellenállóak a hideggel szemben. A lehűtött sejtek elhalnak, kristályosodnak, és az anyagcsere-folyamatokkal kiürülnek a szervezetből. Egy-egy testrészen 3-4 kezelésre van szükség a maximális eredmény elérése érdekében, amelyek között 4-5 hét szünetet kell tartani. A végleges eredmény 2-4 hónap alatt alakul ki, mivel a zsírsejtek kiürüléséhez és felszívódásához időre van szükség.

Amiért szeretni fogod:
A műtéti beavatkozást nem igénylő eljárás könnyedén szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket is, ahol a diéta és a mozgás ellenére is nehezebben tűnik el a felesleg.

Az élmény:
A vákuumfej felhelyezése a hasamra kicsit kellemetlen volt, de nem fájdalmas érzés, és a hideghatást sem éreztem zavarónak. Sok kérdésem volt, így az 50 perc hamar elrepült, kellemetlenséget később, a hűtés intenzitásának növelésével sem éreztem. Furcsa és kicsit vicces volt a hasam érzéketlensége, miután lekerült róla a vákuumos hűtőfej. A rövid, kézzel végzett masszázs volt számomra a kezelés legintenzívebb része, ha fájdalmasnak nem is, inkább furának mondanám. Még sokáig hidegnek éreztem a területet, és utána napokig érzékeny volt még, mintha beütöttem volna, de kivörösödést vagy belilulást nem tapasztaltam.

Extra tipp:
A maximális hatékonyság érdekében a kezeléssorozat alatt ügyelni kell a megfelelő folyadékbevitelre, a mozgásra és az egészséges étrendre. A zsírsejtek roncsolódása miatt a kezelt területre később kisebb eséllyel hízunk vissza, ami szuper hír. A folyadékfogyasztásra igyekszem nagyon odafigyelni, és a tornára is rákapcsoltam – remélem, 1-2 hónap múlva meglesz a látványos eredménye, és végre újra lapos lesz a hasam…

Ahol kipróbálhatod:
aphroditebeauty.hu

Fotó: Getty Images