Télkompatibilis szépülés otthon

2024. február 12.
Megnéztük, mivel járathatjuk a csúcsra a testi-lelki kényeztetést februárban. A szépségtermékek legjavából válogatva a legjobbat, legszebbet kerestük.
tel-szepsegtermekek

Hamarosan vége lesz a télnek, ha sokszor öröknek is érezzük a hideg, szürke napokat. Megnéztük, mivel vihetünk egy kis forróságot, puhaságot és extra kényeztetést a hideg februári napokba. Csupa olyan tetőtől talpig szépítő téli szépségkedvencet hoztunk, amelyek esetleg az utóbbi évben átcsúszhattak a szépségújdonság radarunkon. Következik néhány must have, amely már talán sokak kedvence.

Nyak- és dekoltázsszépítés a csúcson

A Biola Alaria & argan nyak- és dekoltázsápoló balzsamát úgy fejlesztették ki, hogy az érett, víz- és zsírhiányos bőr szépítésében alkosson látványosat. Kifejezetten gyorsan felszívódik és puhává varázsolja a bőrt. Mesteri hidratáló kedvencünk lehet a napi szépségrutinban, amely egyúttal vitalizáló és bőrtápláló feladatot is végez a nyak és a dekoltázs érzékeny bőrén. Összetevőfronton bakuchiol, havasi gyopár, vörös áfonya, zöld tea valamint a fiatalosabb bőrállapotot elősegítő kivonatok erősítik a formuláját. A legszebb eredményt akkor adja, ha nedves bőrfelületen és kitartóan (reggel és este) vetjük be. Finoman, vékony rétegben vigyük fel a fiatalos, imádni valóan üde, hidratált bőrért!

Varázslat a kezeknek

A luxus kéz- és lábápolóival tavaly Magyarországra érkezett olasz Fedua márkából érdemes közelebbről megismernünk a Jelly Golden kézápoló rutin bőrradírt, amely öregedést megelőző maszkot és pigmentfoltok elleni szérumot tartalmaz. Sheavaj, mandulaolaj, sáfránykivonat és szarvasgombaillat – micsoda téli bőrszépítő kényeztetés! (19 800 Ft , 9600 Ft és 9800 Ft)

Spahangulat otthon

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gregory (@gregory_van_w) által megosztott bejegyzés

A Nu Skin vadonatúj wellnesseszköze, az ageLOC WellSpa iO System igazi hi-tech kikapcsolódást nyújt – a téli hidegben kiszáradt bőrnek is. A Vera applikáción keresztül irányítható – nőknek és férfiaknak is tökéletes – ageLOC termékekkel használandó, adaptív mikroáram technológiával működő készülékkel narancsbőr elleni, bőrfeszesítő, pihentető és helyreállító masszázsok végezhetők. (226 717 Ft)

Art deco gyönyörűség

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

CHANEL (@chanelofficial) által megosztott bejegyzés

A húszas évek és az art deco stílus inspirálta a Chanel idei téli, ünnepi sminkkollekcióját, amely az egyik legszebb volt szerintünk a sorban. Mesés árnyalatok, csillogás és flitterek, ha már lecsúsztunk a széria darabjairól is kitűnő inspirációs forrás. Az art deco hatásért keressük a ragyogó, letisztult metálosan ragyogó szürkéket, mélypiros kontraszttal a rúzsok, ajaklakkok terén.

Feketekávé és rózsa

@somaligirlssmellgood

Snatched it right up 😮‍💨 #newperfume #tomfordcaferose #tomfordfragrances

♬ Aesthetic – Tollan Kim

Meglepő, ám rendkívül érzéki párosítás: a Tom Ford Café Rose parfüm egyszerre virágos, fűszeres és meleg. A névadó illatjegyeket ilang-ilang, gyanta, szantálfa, pacsuli és koriander varázsolja mámorító kompozícióvá. (30 ml, 35 200 Ft)

Őssejtekkel a fiatalságért

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Helena Rubinstein (@helenarubinstein) által megosztott bejegyzés

Megújult, továbbfejlesztett, elképesztően hatékony formulát kapott a Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Youth Reinforcing Serum: a tengeri sziksófű őssejtek regeneráló tulajdonságait egy erőteljes hatóanyagtrióval (Ectoin, Bix’ActivTM és Bisabolol) egyesíti, hogy erősítse, korrigálja és tökéletesítse az egyensúlyát vesztett bőrt és egészségesen ragyogóvá tegye. (30 ml, 62 990 Ft)

Fotó: Getty Images