Sydney Sweeney fehér francia manikűrjénél nem lehet télibb egy köröm

2024. január 10.
A klasszikus francia manikűr gyönyörű, igazán téli változatát mutatta meg Sydney Sweeney. Azt már régóta tudjuk, hogy nagy rajongója a francia körmöknek, ám ezúttal valami egészen varázsos manikűrt kapott.
Sydney Sweeney fehér francia téli köröm
  • Az ünnepek utáni levezetésnek is tökéletes ez a téli francia köröm.
  • A 2023/24-es téli körmök között egyébként is a francia manikűr a legnépszerűbb, ahogy azt Sydney Sweeney is megmutatta.
  • A fehér francia körömnél nem tudunk télibb manikűrt elképzelni sem.

Ha a csillámos-ezüstös ragyogás és a karakteres, látványos minták után valami kevésbé retinaszaggató manikűrre vágyunk, érdemes kipróbálnunk Sydney Sweeney klasszikus francia manikűrre készített változatát. 

Az teszi igazán télivé a körmöt, hogy a szokásos egybefüggő vonal helyett kacskaringós, jégvirágszerű fehér mintát festettek a színésznő körömvégeire. Mutatjuk, hogyan készíthetjük el otthon!

Klasszikus fehér körömvégek helyett fessünk jégvirágot

Azt tudtuk, hogy Sydney Sweeney szereti a francia manikűrt, de ez a fehér változat igazi téli köröm

Azt tudtuk, hogy Sydney Sweeney szereti a francia manikűrt, de ez a fehér változat igazi téli köröm

Nem kellenek háromdimenziós rátétek és neonszínek ahhoz, hogy a francia manikűr vonzza a tekintetet! Sydney Sweeney legújabb francia körömváltozata bebizonyította, hogy a sima fehér francia manikűr lehet az igazi téli köröm, ami cseppet sem unalmas.

Az Anyone But You ausztráliai premierjén jelent meg Sydney-ben a színésznő a csoda szép, csipkeszerű fehér francia manikűrrel, ami tökéletesen kiegészítette krémszínű Givenchy estélyijét. Olyan volt, mintha egy téli látomás lett volna a nagyon egyszerű, letisztult rózsás sminkkel. 

Nem is olyan szimpla francia téli köröm

Persze Sydney Sweeney körmei nem is olyan simák, mint amilyennek elsőre tűnnek. Zola Ganzorigt készítette a manikűrt a színésznő számára, azt is elárulta, hogyan építette fel lépésről lépésre a gyönyörű téli körmöt.

  1. A szokásos halvány rózsaszín alapot használta a francia manikűrhöz.
  2. A körömvégeket krémfehér körömlakkal festette olyan csipkeszerűvé, mint a jégvirágba fagyott téli ablakok.
  3. A negatív teret használta a látványos, mégis elegáns kacskaringós mintákhoz, melyek az ovális alakú körmökön érvényesülnek igazán.

Azt már régóta tudjuk, hogy Sydney Sweeney télen-nyáron a francia manikűr nagy rajongója, és különösen szereti a különleges megoldásokat a klasszikus körömfestésre. Láthattuk már drágakövekkel kirakott francia körmökkel is a színésznőt. Ezúttal azonban visszafogott, elegáns, tökéletes téli körmöket mutatott, amit ha szeretnénk, bármilyen színnel elkészíthetünk. 

Forrás: Allure, fotó: Getty Images