BB krém körmök, a tavaszi sláger

2024. március 18.
A szépségápolás svájci bicskájaként is emlegetett BB krém mánia új csapásirányt jelöl ki idén a szépség világában, mégpedig az egyszerű tavaszi körmök frontján. Az arcbőr esetén hármas ígéretet – egységesítést, korrigálást és ragyogó bőrt – garantáló BB jelzőtől az egyszerű tavaszi körmök esetében csoda szép, krémes nude hatást várhatunk.
egyszeru-tavaszi-korom

A körömtrendek egyet biztosan tudnak: folyton változni. A „meztelen hatású”, áttetsző lakkról már-már lemondtunk egy időre, és a clean girl divattal együtt próbáltunk búcsút venni tőle – de úgy fest, egyelőre azért még nem érdemes. Ha egyszerű tavaszi körmökre vágyunk, akkor az ápolt, egészséges kutikulával és klasszikus formával párosítva vállaljuk be az egyik legzsengébb, sikkes tavaszi körömtrendet, a BB krém körmöket.

A BB krémek az arcápolás területén a 2010-es évek elejétől hasítanak Európában, és másfél évtized után most más formában ugyan, de a pasztell és az egyszerű tavaszi körmök között is leteszik névjegyüket.

Egyszerű és szép körömfestés

Az új, krémes, púderes hatású, könnyen és gyorsan kivitelezhető BB krém körmök új szintre emelik az időtlen árnyalatú manikűrök és körömfestés területét. Minimalista, elegáns, és minden alkalomra bombabiztos választás.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mateja Novakovic (@matejanova) által megosztott bejegyzés

A kanadai Gelcare márka által népszerűvé tett „BB körömlakkok” egyébként hasonlóan hatnak, mint a BB krémek a bőrödön – egységes, ragyogó hatást keltenek. Nem érdemes ugyanakkor összekevernünk a szintén egyszerű tavaszi körömtrenddel, az úgynevezett tejes manikűrrel, amely erősebben pigmentált.

Az egyszerű tavaszi körömtrendnek  számító BB krém egy réteg világos, áttetsző fedést biztosító lakk felviteléből áll, amely így természetes megjelenésű, fényes alapot hoz létre. A hatás szinte fátyolos, elmosott, természetes hatást adó, mégis elfedi az apró egyenetlenségeket. 

Amellett, hogy a BB krém körmök nagyon jól néznek ki, tényleg tökéletesek egyszerű tavaszi köröm választásnak. Eléggé visszafogott az irodába, de kellően szemet gyönyörködtető egy elegánsabb alkalomra is. Sőt, ha letisztult és kifinomult menyasszonyi körömre vágyunk, akkor sem lőhetünk mellé vele.

Ha neked is tetszik a trend, mutatunk néhány csábító alternatívát, a Gelcare nude és rózsás árnyalatú BB krém verzió mellett!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

GELCARE® (@gelcare.official) által megosztott bejegyzés

egyszeru-tavaszi-korom

Védő és simító körömlakk alapréteg, Chanel La Base Camélia

egyszeru-tavaszi-korom

7 az 1-ben körömápoló lakk, Avon True

egyszeru-tavaszi-korom

Tökéletesítő és kisimító BB alaplakk, Kiko

Forrás: MarieClaire.co.uk, fotó: Getty Images