A tejüveg-manikűr lesz a nyár legmenőbb körömtrendje

2023. április 27.
A látványos neonkörmök és az izgalmasan díszített manikűrök után idén nyáron egy letisztult, mégis mutatós körömtrend kerül reflektorfénybe.

Nem régiben még a gazdag lány manikűr hódított, most azonban már egy hasonlóan letisztult, de valamivel izgalmasabb trend vette át a stafétát. Az extravagáns neonkörmök és a gazdagon díszített manikűrök helyett idén nyáron a tejüveg-manikűr lesz a legmenőbb: ez az egyszerű, letisztult festés valóban a tejüveget idézi. Átmenetet képez az átlátszó és az átlátszatlan tejfehér között, izgalmas és elegáns hatást keltve a körmökön.

A minimalista, mégis nőies és különleges manikűr mellett már olyan sztárok tették le a voksukat, mint Selena Gomez, Jennifer Aniston vagy Lizzo. A végső színhatás lehet gyöngyházas, kissé rózsaszínes de akár „tiszta” fehér is, a lényeg, hogy megmaradjon a hipnotikus, tejszerű hatás. Ha tovább csavarnánk rajta, kiegészíthetjük francia manikűrré is a hagyományos fehér festéssel.

A manikűr előnye, hogy mindenféle szetthez passzol, ráadásul szuperül mutat, ha kicsit lebarnult már a bőrünk. További hasznos adalék, hogy a világos, tejszerű festésnél nem annyira látványos a lenövés, így akkor is nyugodtan viselhetjük, ha nyáron nem tudunk olyan gyakran eljutni a manikűröshöz.

Mutatjuk a különleges manikűr elkészítését:

  1. Először formázd a körmöket a megfelelő formára és hosszra!
  2. Kenj fel egy jó minőségű átlátszó alapot!
  3. Vigyél fel egy áttetsző, tejfehér lakkot – ilyen az OPI Funny Bunny árnyalata, vagy ha rózsaszínesebb hatást szeretnénk, a Bubble Bath szintén az OPI-tól.
  4. Amikor a lakk megszárad, kenjünk fel magas fényű fedőlakkot az extra csillogó hatásért!

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images