A legstrapásabb, de látványos tavaszi körmök

2024. február 26.
A tavaszi köröm és műköröm trendek között egyszerű, virágos, pasztell és rózsaszín is bőven akad. Mi most a szezon leglátványosabb, bonyolultabb köröminspirációit mutatjuk be azoknak, akik ki szeretnének tűnni a tömegből.
tavaszi-kormok

Drágakövek, krokodilminta és masni, idén tényleg nincs hiány az extra látványban, mintákban, ami a tavaszi körmöket, tavaszi műkörmöket illeti. Az egyszerű manikűrök világán túllépve most az izgalmasabb, nem szimplán pasztell, letisztult rózsaszín platformon nézünk körül, hanem egy színes válogatással készülünk a bonyolultabb megoldások híveinek.

A minimalista manikűr trendek után itt van egy izmosabb, lázadó tavaszi köröm trend irányzat, amely a lehető legnagyobb ívben rugaszkodik el az utóbbi évek uralkodó „clean girl” megjelenéstől. Merész művészi és mutatós, izgalmas körömfestési megoldások következnek.

Körömékszerek

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 𝘕 𝘖 𝘖 𝘋 𝘓 𝘌 _ 𝘠 𝘌 𝘚 𝘚 (@noodle_yess)

Négyzet alakú körmök gyöngyszemekkel, vagy démoni hosszúságú, pazar kék körömalap díszekkel kirakva? Mindkettő tökéletesen vállalható megoldás a tavaszi köröm trendek frontján a szakértők szerint. Talán nem épp konyha- vagy takarítás kompatibilis, cserébe szemkápráztató. Titka a minél több, csillogó 3D körömékszer, csak arra figyeljünk, hogy a finomabb megjelenés érdekében maradjunk vagy az arany, vagy az ezüst vonalon…

Glitteres aura körmök

@annatintintin

Pink glitter aura nails 💗🩷💗 #aura #nails #nailart #naildesign #aesthetics #glitter #glow #pink #pinknails #glitternails #nailtutorial

♬ Obsessed With You – Central Cee

A legdiszkrétebb, de kicsit sem unalmas induló a tavaszi körmök között. Nude és fehér ombre verzióban tuti választás, de az eddigi sima aura körmöktől eltérően csillogó aura köröm kivitelezésben érdemes idén viselnünk.

Zöld és fekete macskaszem körmök

@easynails12

🖤#nails#manicure#blacknails#cateye #nailartvideos#nailmodel #naildesign #nailtech #easynails #fyp2023 #trendingnails #nailtechcheck #blingbling

♬ Astronaut in the Ocean (Remix) – David Charlos

A macskaszem köröm friss játékos a tavaszi köröm trendpalettán vannak. Idén tavasszal kísérletezzünk a csillogó felületű, szezonális színekkel, például a pasztellsárgával és a lágy, tompa kékkel. Előnye, hogy kis kézügyességgel otthon is elkészíthető. Miután bevontuk a körmünket a lakkal, használjunk körömmágnest, így a részecskéket tetszőleges mintázattá alakíthatjuk.

Francia krokodil köröm

@alyahnailedit

Enjoy some nail art : Matte Croc Frenchies🖤 #nailtutorial #acrylicnails #crocnailtutorial #crocnailart #nailtech #foryoupage #sza

♬ Snooze – SZA

A fehér, fekete, pink és szürke is tökéletes választás, ha bevezetnénk magunkat a francia végű krokodil körmök trendbe. A maffiafeleség-trend farvizén megjelenő állatminta-mánia a tavaszi körömtrend térképre is felírta mát. És bármennyire is szeretjük a leopárd foltokat, állítólag a krokodilmintás körmök számítanak a legnépszerűbb választásnak köröm téren jelenleg. Mindezt francia manikűr verzióval ötvözve.

Krómozott manikűr

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Chaun Legend (@chaunlegend)

Arany metál francia hegyes körmök vagy krómhatású, kanyargó díszcsík a köröm felületén? Idén tavasszal köröm téren jöhet, a króm témakör nyerő választás, legyenek a minták örvények, foltok, vagy akár a francia vég ragyogjon krómosan.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images