A legrózsaszínebb tavaszi körmök

2024. március 14.
Turbófokozatra kapcsolt a rózsaszín tavaszi körömtrend. Internetszerte sokféle verzióban láthatjuk és tényleg káprázatos inspirációkkal találkozhatunk. Mi most három különböző, de nagyon látványos rózsaszínköröm-trenddel jelentkezünk.
rozsaszin-tavaszi-kormok

Sokszor és sok szakértő nyilatkozott már arról, hogy ahogyan a piros, úgy a rózsaszín köröm sem megy ki soha a divatból. Tavasszal különösen népszerű színválasztás a pink a körömtrendek között.

Nincs az idén sem máshogy, a kérdés csupán az, hogy milyen árnyalatok, hatások a dominánsak idén a rózsaszín körmök között. A közepes tónusú lazacok, Barbiecore pinkek, és csillogó mályvaszínek is képviseltetik magukat a vezető idei rózsaszín tavaszi körömlakkszínek között. Mi most három olyan indulót mutatunk be, amelyekre különösen sok, és kifejezetten látványos példát láthatunk a közösségi médiában.

Neon rózsaszín körmök

@danniiellaa.h

Perfect summer colour 🩷☀️ #neonail #neonaildeutschland #summernails #summernailsinspo #summernailscolor #pinknails #neonpinknails #nailtutorial #diynails #russianmanicure #biab #nailtok #shortnails #foryou #nailinspo

♬ OUT NOW Enzo Smooth Operator – Enzo is Burning

A leginkább energikus árnyalat a három kedvencünk között, vibráló, izgalmas választás, ha feltűnőbb rózsaszín tavaszi körmökre vágyunk. Tökéletes választás, ha nem szimplán érzékeny és nőies színt szeretnénk viszontlátni a körmeinken, hanem egy csipetnyi punk, lázadóbb életérzésre, netán egy kis vizuális energia fröccsre vágyunk.

Halvány rózsaszín

@ellzabethm

‘High Maintenance’ by @essie the perfect sheer pale pink! 💗

♬ Pretty (Sped Up) – MEYY

A puha, világos árnyalatoknak is helye van az idei rózsaszín tavaszi köröm trend palettán. jöhetnek a krémes, pasztell rózsaszínek, mégpedig fényes felülettel, a tökéletes lágy rózsaszín eléréséhez. A legtöbb márka szuper lakkokat kínál ezen a téren: az Aprés Nails Sweet Cheeks árnyalat, a Gucci Ellen Blush vagy a Dior Vernis 108 Muget és Essie Ballet Slippers? Mindegyik telitalálat lehet.

Pinkesen irizáló gyöngyház hatás

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Az irizáló körömlakkok hosszú hónapok óta középpontban vannak, ha pedig trendi tavaszi árnyalatot keresünk, nyúljunk a pinkes, lágy rózsaszín árnyalatba futó verziók felé. A gyöngyház hatású fedő árnyalatok egyszerűen mesésen mutatnak bármelyik kedvenc rózsaszín tavaszi körömlakkodon. Ha hasonlóan „varázsfátyol” hatást adó lakkot keresel, az OPI Nail Lacquer Glazed N Amuse, de a Dazzle Dry Pearl is szépen beválhat.

Fotó: Getty Images