Így húzd idén a tusvonalad

2024. március 21.
Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője egy hiánypótló tavaszi sminkes felkészítővel jelentkezik. Megmutatja, hogyan alkossunk tökéletes és divatos tusvonalakat a szemsminkben a glam rock stílus jegyében.
pall-adrienn-tusvonal

Az idei év legdrámaibb lookjait a glam rock stílus újraéledése hozta, mely végigsöpört a TikTokon, és egyben sminkjeivel el is nyerte a party-makeup aranyérmét.

A 80-as évek extravagáns sztárjai – mint például Annie Lennox, Blondie, Nena, Billy Idol, a Kiss és még sorolhatnám – kezdtek el extrém lookokat viselni a koncerteken, a lemezborítók fotóin és természetesen a legendás MTV-ben sugárzott videoklipekben – tökéletes tusvonalas sminkekkel.

A szemkihúzás, a tusvonal azóta is uniszex viselet a színpadi előadók világában. Fókuszában a fekete szín áll, ami kérdés nélkül a legprogresszívebb kiemelőszín, éppen ezért imádjuk a kifutókon is alkalmazni, hiszen a modellek a legerősebb arckiemeléssel tudnak végigvonulni a nézők előtt.

Természetesen ezek a sminkek a hétköznapi életben túlzóak lehetnek, de az éjszakai kiruccanásoknál a legvagányabb külsőt eredményezik. A fekete tusvonal sokféle formában megvalósítható, még az ajkakra, a kontúrceruzát kiváltva is felvihetjük, ami ráadásul egy rendkívül tartós megoldást eredményez.

Íme pár inspiráló look, melyeket a Páll Adrienn Sminkakadémia végzőseinek vizsgafotóiból szemezgettük ki nektek:

pall-adrienn-tusvonal

Smink: Gonda Lolita, Modell: Eszter – Avantage, Haj: Lencsés Dóri, Fotó: Jámbor Zsófi

pall-adrienn-tusvonalSmink: Tölgyesi Blanka, Modell: Sárközi Hanna, Haj: Illyés Gabriella, Fotó: Nikita Nikitin Photography

pall-adrienn-tusvonalSmink. Torda-Török Gabriella, Modell: Lugosi Rozina – Lake Models, Haj: Lencsés Dóri, Fotó: Lencsés Dóri

Vezetőkép: Jámbor Zsófia