Cukiságra felkészülni: Katalin és Vilmos húsvét alkalmából összeöltöztek a gyerekeikkel

2023. április 10.
Katalin és Vilmos a gyerekeikkel együtt vettek részt a windsori kastélyban tartott húsvéti misén. Az ünnep alkalmából az egész család kékbe öltözött.
György herceg. Sarolta hercegnő, Lajos herceg iskolába megy

A hercegi pár a királyi család többi tagjával együtt vett részt a húsvéti istentiszteleten a windsori kastély Szent György-kápolnájában vasárnap. Vilmoshoz és Katalinhoz a három gyerekük is csatlakozott: a 9 éves György herceg,  7 éves Sarolta hercegnő, valamint a 4 éves Lajos herceg is.

A walesi család húsvét alkalmából összeöltözött, mindannyian kékben jelentek meg – érdekesség, hogy ezt a színt választotta Károly király és Kamilla királyné is.

Katalin és Vilmos húsvét alkalmából összeöltöztek a gyerekeikkel

Katalin és Vilmos húsvét alkalmából összeöltöztek a gyerekeikkel

 Károly király és Kamilla királyné is a kék színt választotta

Károly király és Kamilla királyné is a kék színt választotta

Nagyon úgy tűnik, hogy a kék lehet Vilmos herceg és Katalin hercegné egyik kedvenc színe: a 2022-es karácsonyi üdvözlőlapjukon is kékbe öltöztek, és ugyanígy a tavalyi Trooping the Colour felvonuláson.

Katalin hercegné egy Catherine Walker & Co kabátruhát viselt, amelyet korábban a 2022-es nemzetközösségi napi istentiszteleten is láthattunk rajta. A megjelenését egy Lock & Co pillbox kalappal egészítette ki. Bár általában a semleges körömlakkszíneket kedveli, a húsvéti kiruccanáshoz a hercegné egy merész piros árnyalatot választott. Sarolta egy Rachel Riley tervezte virágos ruhát viselt, kék harisnyával és egy tengerészkék kabáttal. (A templomi szertartás után a kislány levetette a kabátját, ekkor mutatta meg csinos kis ruháját.)

 Sarolta egy Rachel Riley tervezte virágos ruhát viselt, kék harisnyával egy tengerészkék kabáttal.

Sarolta egy Rachel Riley tervezte virágos ruhát viselt, kék harisnyával és tengerészkék kabáttal.

Míg Vilmos herceg és György herceg öltönyben és nyakkendőben jelentek meg, addig Lajos herceg rövidnadrágban, nyakkendővel és zakóban vett részt az eseményen.

Fotó: Getty Images