Bika horoszkóp köröm: a legszebb földszínek

2024. április 25.
Bika horoszkóp köröm? Igen, a földszínekből és a természet nyújtotta lenyűgöző árnyalatokból tökéletes Bika körmöket készíthetünk. Ezek közül mutatunk 5 meseszép inspirációt azoknak, akik az asztrológia figyelembevételével szeretnének némi ihletet kapni manikűr téren.
2023 legtrendibb körömmintái

Az egyes asztrológiai jegyek és a kedvenc színeik közötti kapcsolat természetesen nincsen kőbe vésve, de mi most a Bika havába lépve (április 20. – május 20.) egy kellemes, horoszkóp alapú inspirációs válogatással készülünk azoknak, akiket megihletnek a Föld és a természet színei.

Bika színek, Bika körmök

A Bika jegy szülöttei gyakran vonzódnak a természetes és nyugtató zöld színekhez, amely segíthet a harmónia megteremtésében és a lelki egyensúly megtalálásában. A zöld és a világosbarna persze a tavasz kapcsán is nagyon aktuális most, ezért mi most dupla indokkal és egy kompakt, kis vizuális horoszkóp köröm körképpel jelentkezünk azoknak, akik valamilyen módon kötődnek a Bika jegyhez, és ezt a körmükön viselt színekkel és mintákkal is kifejeznék.

Bika horoszkóp körmök

A híresen makacs, szívós, lojális jegy szülötteinek (köztük néhány híresebb Bika: Megan Fox, Gigi Hadid, Jessica Alba, Robert Pattinson, Audrey Hepburn és Gal Gadot) körömfronton is jár a tartós, megbízható jelző. Jöhetnek a minőségi, pazar hatást, extra csillogást adó körömlakkok, a „természeti színpaletta” minden árnyalatában. De lássuk, miből is áll a Bika horoszkóp körmök zöme! Smaragdzöldek, krémes, nude színek, krómzöldek, barnák. Utóbbin belül a föld jegy szülöttei hajlamosak az olyan árnyalatok felé hajlani, mint a mély csokoládébarna, itt-ott csinos pasztellrózsaszínnel.

Ami a körömmintákat illeti, a luxus krokodilmintás és az aranyozott részletek is simán felbukkanhatnak a prémium jelzőt és minőséget kedvelő „bikák” körömrepertoárjában.

1. Aranyozott márványozott

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

N A I L S B Y K🎀 (@kkosnailbiz) által megosztott bejegyzés

A fehér márvány hatású körmöket soha jobbkor nem érdemes bevállalni, mint a 2024-es „Bika szezonban”. Mi lehet „luxibb” érzés, mint egy vakító arany, a márvány simaságának ígéretével? Mi most egy Bika szimbólummal megspékelt verziót hoztunk a horoszkóp körmök sorába…

2. Hangulatos karamellszínű örvények

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Amy Rickaby (@beautyworksbyamy) által megosztott bejegyzés

Az örvénylő körömminták nagyon mennek mostanában. A kényelmes Bikáknak tökéletes választás, hiszen gyakran vonzódnak a hangulatos színpalettákhoz. Ez a karamellszínű, örvényes köröminspiráció pedig olyan, mint egy meleg tejeskávé egy hűvös tavaszi reggelen.

3. Bronzba öntött mikrofrancia

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nails by Venyra 💖 (@v.nailedit_) által megosztott bejegyzés

A klasszikus francia manikűr minimalista és nagyon kortárs verziója. A bronz eleve csodálatosan illeszkedik a Bika jegyhez, megidézve a Föld stabilitását, és megfűszerezve egy kis luxusérzettel. Kényelmes, praktikus, mégis elegáns és klasszikus horoszkóp köröm.

4. Szépen fakuló francia

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Brittney Ellen (@brushedbyb_) által megosztott bejegyzés

Ez is egy francia manikűr, de nagyon bikás és esztétikus csavarral. A mandula alakúra formázott francia körmöknek a hegye hagyományosan fehér színű, de a semleges alapon ombré hatású, vidám és friss érzetű barnás gyönyörűség virít.

5. Zöld aura köröm


Sem az aura körmök, sem a zöld szín nem maradhat ki a szépre és a természetre fogékony Bika-kedvencekből. A zöld aura körmöknek szerintünk is helye van az idei Bika horoszkóp körmök között, ennél jobb példát nem is tudunk erre mutatni.

Forrás: Bustle.com, fotó: Getty Images