Ezt árulja el rólad a körömlakkod színe

2022. január 09.
Neked is van kedvenc körömlakkszíned, amitől egyszerűen nem tudsz elszakadni? Vagy szívesebben váltogatod, hogy milyen árnyalat díszítse a körmödet? Akárhogy is, akaratlanul is sokat elárulsz magadról azzal, hogy milyen a manikűröd!

Akár hiszed, akár nem, körömlakkod színével többet árulsz el magadról, mint gondolnád. A manikűröd ugyanis megmutathatja, milyen a személyiséged és hogy milyen lelkiállapotban. Nem véletlen, hogy sokan mindig visszakanyarodnak egy-egy színhez, ahogy az sem, hogy sokszor életszakaszonként változik, melyik árnyalatot látják szívesen a körmeiken. Tudtad, hogy akár a csillagjegyed is meghatározhatja, melyik körömlakk illik hozzád leginkább?

mit árul el rólad a manikűröd?

Nude árnyalatok

Sokak kedvence a nude manikűr, nem véletlenül: egyáltalán nem hivalkodó, mégis magára vonzza mások tekintetét, ápoltságot, igényességet, kifinomultságot sugall. Ha te is kedveled ezt az irányvonalat, biztos, hogy nem vagy az újabb és újabb divathullámok rabja, sokkal inkább az ösztöneidre hallgatsz és a döntéseidet is ennek megfelelően hozod a mindennapokban. Nőies és elegáns az ilyen manikűr, azonban, ahogy a tűzvöröset, ezt is tudni kell viselni.

Rózsaszín körömlakk

Kifejezetten nőies és romantikus alkat vagy, aki mindig a szívére hallgat, érzékeny és érzelmes. Ha sokszor választasz rózsaszín körömlakkot, könnyen elmerülsz az álmaid világában, ami sokszor átsegít a nehéz helyzeteken. Alapvetően nyugodt a természeted, megfontolt vagy és nagylelkű. Sokan szeretnek és örömmel közelednek feléd, ezt azonban nem mindig veszed észre. Olykor hajlamos vagy a kishitűségre, pedig erre semmi okod! Ne csak másokat szeresd annyira, hanem saját magadat is!

Fekete körömlakk

Semmi ok az aggodalomra, ha a fekete a kedvenc körömlakkszíned! Ne is hallgass azokra, akik szerint ez ijesztő vagy a sötét erőkre utaló árnyalat… Erről szó sincs! A körmön viselt fekete szín azt sugallja, hogy rendkívül kreatív vagy és sorra pattannak ki a fejedből az újító gondolatok, sőt az sem ritka, hogy erőteljes művészi vénával vagy megáldva. Nem olyan fából faragtak, hogy mások mondják meg, hogy mit csinálj: mindenről határozott véleményed van és nagyon fel tud bosszantani, ha valaki megpróbál tőrbe csalni.

Narancssárga körömlakk

Bátor, már-már vakmerő vagy, aki olykor hajlamos a meggondolatlanságra. Ez azonban egyáltalán nem aggaszt téged – a környezetedben élőket annál inkább! – mert az unalmas, eseménytelen mindennapoknak még a gondolatától is kiráz a hideg. Ha szívesen viseled ezt a szokatlan körömlakktónust, született vezető vagy, aki remekül tud másokat motiválni és irányítani, mind barátságban, mind a munkában. Melletted senki nem unatkozik, lételemed a szórakozás, és az, hogy amikor csak lehet, életre szóló élményeket gyűjts.

Piros körömlakk

Ha csillapíthatatlan vonzalmat érzel a sokféleképp felturbózható, klasszikus piros körömlakk iránt, tagadhatatlanul szenvedélyes, energikus személyiség vagy. Mindenbe nagy lelkesedéssel fogsz bele, és céljaidért kitartóan küzdesz. Fontos számodra, hogy rád irányuljon mások figyelme, olyankor igazán elemedben érezheted magad.

mit árul el rólad a manikűröd?

Sárga körömlakk

Tele vagy energiával, életerővel és ambícióval, sokan csak álmodoznak arról, hogy ekkora lelkesedéssel szemléljék a mindennapokat. Mindenben és mindenkiben meglátod a pozitívumot, körömlakkod színe is örömöt, boldogságot sugároz. Mindenkihez van egy kedves szavad, nagymestere vagy annak, hogy felvidítsd azt, aki kilátástalannak érzi a helyzetét. Nyitott vagy az újdonságokra, az új barátságok kialakítása számodra amolyan „must have”.

Zöld körömlakk

Nem meglepő, ha a körülötted élők gyakran fordulnak hozzád tanácsért. Aki ezt a színt részesíti előnyben, az nagyon jó emberismerő, empátiával gazdagon megáldott, és remekül átlátja az összefüggéseket. Sokan megbíznak benned és nem ritka, hogy fontos titkokat bíznak rád. A zöld a belső nyugalom színe, ami nemcsak neked ad biztonságérzetet, hanem másoknak is azt mutatja, számíthat rád.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?