Ilyen legyen a körmöd: a legcsillogóbb szilveszteri manikűrök

2022. december 28.
A csillámok, a magasfények és a gyémántszerű ragyogás alapozza meg a szilveszteri manikűrök irányvonalát. Színek, motívumok terén pedig a választási lehetőségek száma végtelen, amiből nem túl könnyű választani. Mutatjuk a szerintünk leginspirálóbb, ragyogó szilveszteri manikűröket.

Álmaink szilveszteri manikűrjét akár szakemberre bízzuk, akár magunk készítjük el a megálmodott ragyogó körmöket, nem könnyű letenni a voksunkat egy-egy manikűr mellett. Kismillió ünnepi árnyalat, minta, különböző csillogási faktor és persze a körömformák között kell döntenünk. Ha úgy érezzük, teljesen elvesztünk a szilveszteri manikűrinspirációk világában, akkor ez a szűkebb válogatás talán segíthet, hogy megtalálhatjuk az igazit. Arany, ezüst és persze az ünnepi színek – mélykék, bordó, piros, sötétzöld – izgalmas sokasága csábít minket, csak győzzünk választani.

Ultrafényes arany körmök bevállalósaknak

Egészen meredek választás, mind a felvételt, mind pedig a viseletét illetően. Teljesen kimeríti az alkalmi kategóriát, de a szett megvásárlóinak mindemellett komoly türelemre és időre is szüksége van, ha egy hasonlóval „csapatnák” egy szilveszteri buliban.

Imádnivaló és játékos

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit) által megosztott bejegyzés

Nagy kedvencünk ez a pozitív, előretekintő, és mégis izgalmas szilveszteri manikűr inspiráció. Természetesen elkészíthetjük a mi személyes kedvenc színárnyalatainkból is. Nagyon szépen mutat rövid és közepesen rövid körömhosszon is. Szellős, üde, egy jó adag csillogással megfűszerezve.

Ünnepi fényáradat

a-legcsillogobb-szilveszteri-manikurok

A legszebb szilveszteri manikűrök (Fotó: @prettynubbynails)

Az ezüst szekcióban egy letisztultabb induló, de kicsit sem hétköznapi. Izgalmas textúra, szikrázó fények és az egyik körmön személyre szabott minták tehetik egészen különleges szilveszteri manikűrré ezt az indulónkat.

„A király új ruhája”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amy Scharff (@affinity.nails.by.amy) által megosztott bejegyzés


Ez a szilveszteri manikűr egyike a visszafogottabb verzióknak, ahol a fényt, a szikrát a körömvégeken elhelyezkedő, szerényebb mennyiségű csillámpermet adja. A köröm többi része itt natúr marad, amelynek persze nagy előnye, hogy akár még a januári időszak egy részét is „kihúzhatjuk” vele, hiszen itt nem okoz látványos gondot a lenövés.

Matt kontra fény

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AgAuCu’s nails – Enna (@agaucu.nails) által megosztott bejegyzés

Több szempontból is különleges szilveszteri manikűr, itt ugyanis egy matt szín adja az alapot. Csoda szép, télies árnyalata a kéknek, ezen kapott bőséggel helyett jó pár, 1000-féle színben játszó csillámpötty. Nézni is öröm.

Olvass tovább!