Müzli, hamburger, sajt: illatos körömlakkok

2024. augusztus 12.
Elképzelni nem tudjuk, ki akarna fastfood illatú körmöket viselni a mindennapokban, az biztos, hogy egymást érik az őrültebbnél őrültebb illatos körömlakkok.
Illatos körömlakkok a kínálatban

Az ember természeténél fogva szereti az illatokat, amit a legkülönfélébb termékek gyártói is pontosan tudnak. Gyerekként imádtuk az illatos papírt, radírt vagy tollat, valamivel később az aromás, ízes ajakbalzsamért könyörögtünk a szüleinknél, hogy aztán felnőttként elszabaduljon a pokol. Nem tudunk betelni az izgalmas illatú kozmetikumokkal, szépségápolási termékekkel, parfümökkel, testpermetekkel, krémekkel és az illatos körömlakokkal sem. Utóbbi régóta hatalmas trend, ami néha (jó értelemben persze, de) feszegeti a józanság határait. Mutatjuk, mire gondolunk. 

Illatos körömlakkok

1. Müzli illatú körömlakkok

Örülhetnek az izgalmas manikűrök rajongói, ugyanis befutott a kínálatba a Nails.INC x Froot Loops kollekció, amiben nemcsak a gabonapehely színeit idézték meg, de a legendás reggeli édes, gyümölcsös illatát is. A speciális formulával készült hétdarabos körömlakk-kollekció hosszú élettartamot garantál, illetve egy szabadalmaztatott széles ecsetet, ami könnyű felhordást ígér.

Nails.INC x Froot Loops Collection illatos körömlakkok

Nails.INC x Froot Loops Collection illatos körömlakkok (Fotó: Nails.Inc)

A körömlakkok olyan mókás neveket kaptak, mint Toucan Sam Approved, Feeling Fruity és Toucan Play at That Game, és vannak duó árnyalatok is, mint például a Live Life Loopy és a Face The Fruit, amelyeket egy csomagban árulnak. Az édes reggeli ihlette illatos körömlakk-kollekció célja, hogy nosztalgiát ébresszen, ezzel pedig jó érzést adjon a felhasználónak.

Aki nem szereti a gabonapelyhet, a brand webshopjában számtalan illatos körömlakk között válogathat. A márka olyan illatokat csomagolt a kis üvegcsékbe, mint a süti, a cseresznye, a popcorn, a szülinapi torta, a pillecukor, a McDonald’s hamburger, krumpli és ketchup.

2. Sajtos illatú körömlakk

A bizarr körömlakkok közé tartozik a sajtos illatú (Fotó: Nails.Inc)

Nem tudtuk, hogy szüksége van rá a világnak, de a hamburgerillatú körömlakk után már egyáltalán nem meglepő, hogy a Nails.Inc. x Velveeta kollaborációjában megszülethetett a sajtos illatú körömlakk is, ami nemcsak küllemében, de illatában is a sajtra hajaz. 

3. Nyugtató illatú körömlakkok

SinfulColors illatos körömlakkok

SinfulColors illatos körömlakkok (fotó: SinfulColors)

A SinfulColors márka dobta piacra pár éve az Essenchills kollekcióját, amelyben a neutrális, pasztell tónusokat olyan nyugtató illatokkal társították, mint a levendula, az eukaliptusz vagy a kamilla. 

4. Taco illatú körömlakk

Ugyancsak a SinfulColors dobta piacra Bebe Rexha közreműködésével azt az illatos körömlakkcsomagot, ami nemcsak színeiben izgalmas, de aromában is. Az ember szabályosan megéhezik tőle. 

Taco illatú körömlakk Bebe Rexha ujjain

Taco illatú körömlakk Bebe Rexha ujjain (Fotó: SinfulColors)

A kollekció egyes darabjai olyan művészneveket kaptak, mint a Chocolate Cake (fekete, fehér konfettivel), a Cookies & Cream (világosbarna, fekete konfettivel), a Donut Even (tejes levendula, szórható szivárványkonfettivel), a Pizza Party (barna, sárga, piros és fekete konfettivel), valamint Taco Tuesday (tompított sárga, fehér, fekete, piros és zöld konfettivel).

Forrás: Allure, Trendhunter Fotó: Getty Images