Ezért a vajsárga a nyár kedvenc semleges körömlakkja

2024. július 02.
Ha egyszer kipróbáljuk, nagyon gyorsan a kedvencünkké válik a vajsárga körömlakk. Nem tolakodó, de mégis észrevehető. Ez a 2024-es nyár kedvenc semleges színű nyári körme!
Vajsárga 2024 nyári körömszín
  • A vajsárga nem csak a körmöknél, minden téren hódít 2024 nyarán!
  • A pasztellsárga árnyalat tökéletesen kiváltja a semleges körömlakkszínt, és nyárra sokkal jobb választás, mint a klasszikus piros körmök.
  • Matt és fényes változatban is csodaszép lehet a vajsárga nyári köröm.

Odaérünk a manikűröshöz, aki minden alkalommal ugyanolyan tökéletes mandula – szögletes, ovális vagy éppen kerek – formára reszeli a körmünket, megmasszírozza a kutikulaolajjal, és óvatosan megpróbál ezúttal valami új színt javasolni. Bár elgondolkodunk, de mindig ugyanarra jutunk: milyen körömlakk lehet szebb a ragyogó pirosnál?! 

Magabiztosan állíthatjuk: a pasztell vajsárga! Ha jól körülnézünk, 2024 nyarán mindenütt ezt a színt látjuk magunk körül. De vajon milyen lehet a körmünkön a vajsárga?

Miért jó a vajsárga köröm?

A vajsárga köröm tökéletesen összeolvad azzal, amit épp viselünk, pont, mint a névadója a többi hozzávalóval. Ez az egyik legnagyobb érv amellett, hogy 2024 nyarán kipróbáljuk a vajsárga körmöt. 

Tökéletes alternatíva a semleges színű körömlakk helyett, nagyon könnyű viselni a vajsárgát. Bármilyen ruhához remekül illik, nem üti a színeket, sőt, kiemeli a többi minta és árnyalat ragyogását.

Fényes vagy matt vajsárga köröm?

Mivel a pasztellszínű körömlakkokat nehéz úgy felvinni, hogy ne látszódjanak meg az ecsetnyomok, ezért érdemes egy réteg fényes lezárást használnunk. Nagyon fontos az is, hogy minden réteg között hagyjunk időt a száradásra, ezzel is segíthetünk, hogy egyenletesebb legyen a vajsárga körömlakkunk.

A Jacquemus vajsárga estélyi is meggyőző érv a körömszín mellett idén nyáron

A Jacquemus vajsárga estélyi is meggyőző érv a körömszín mellett idén nyáron

Játszhatunk az erőteljesebb vagy még halványabb sárgákkal is, amik már-már krémszínűek. De a nyár igazi nyertese egyértelműen a vajsárga. Elég csak a Jacquemus csodaszép vajsárga estélyi ruhájára néznünk, és elképzelnünk, hogy ezt a ruhakölteményt viseljük a vajsárga körmeinkhez!

Forrás: Allure, fotó: Getty Images