Így segíthet a vörös körömlakk manifesztálni a legvadabb álmainkat is

2023. március 29.
Sokkal nagyobb hatással van a körmünk formája és színe a céljaink elérésére, mint gondolnánk. Készen állunk? Akkor itt az ideje sokkal nagyobb figyelmet szentelnünk az ujjainknak.
Így segíthet a vörös körömlakk manifesztálni a legvadabb álmainkat is
  • Általában a céljainkat és vágyainkat képzeljük el és manifesztáljuk a mindennapokban.
  • Az asztrológus is elmondta, a manikűr hogyan járul hozzá a manifesztációink sikeréhez.
  • A hegyes, vörös körmök sokkal erősebbek, mint eddig gondoltuk.

„A szépségrutinunk, így a manikűr is, rettentő nagy lökést adhat az önbizalmunknak – jelentette ki Bri Luna manifesztáció-szakértő. Az önbizalom pedig segít elérni a céljainkat. Már azzal manifesztálhatjuk az álmainkat, ha ápoljuk a körmünket, kiválasztjuk a formáját és színét. Ezek mind a vágyainkra emlékeztetnek.”

A kezünk, így a körmeink egész nap szem előtt vannak. Így logikus, hogy roppant erős hatással vannak a meditációnkra és céljaink elérésére, akár tudattalanul is.

Hogyan hatnak a körmeink a szerelem manifesztálására?

A rózsa a szerelem szimbóluma. Ha a szerelmet akarjuk bevonzani az életünkbe, használjunk rózsavizet a kezünk megtisztításához péntekenként. Ezt a napot ugyanis a Vénusz, a szerelem bolygója uralja. Különösen figyeljünk a gyűrűsujjra, annak is a körmére, a sarkokra. Ez szimbolizálja ugyanis a szerelmet. 

Ne használjunk törölközőt a kezünk megszárításához. Inkább hagyjuk a levegőn megszáradni, hogy magába szívja a rózsavíz illatanyagait. 

Ezután nyújtóztassuk ki az ujjainkat, mozgassuk át, hogy javítsuk a vérkeringést a kezekben. Ha van rózsavízzel illatosított kézkrémünk, masszírozzuk be a kezünkbe. 

A rózsaszín körömlakk bármely árnyalata segíthet manifesztálni a szerelmet

A rózsaszín körömlakk bármely árnyalata segíthet manifesztálni a szerelmet

A köröm formájaként Luna a szögletes körmöt javasolja. A gyűrűsujjnál nagyon precízen alakítsuk ki a sarkokat. Ez a forma ugyanis a szenvedélyt jelképezi, így ezt manifesztálhatjuk magunknak. 

Ha a kommunikációt szeretnénk erősíteni a manifesztációval, inkább ovális vagy mandula alakú körmöket készíttessünk. Az érzelmi kötődés elmélyülését a hegyes körmökkel manifesztálhatjuk inkább. 

A forma után a megfelelő szín kiválasztása van hátra, ami nem feltétlenül egyszerű. A manifesztáció-szakértő szerint a rózsaszín különböző változatai a flörtöt és szerelmet vonzhatják be. A hatásosság függ az árnyalat erősségétől. „Amikor randira megyek, inkább halvány rózsaszínt választok, ha viszont egyéjszakás kaland vagy csak szex a cél, az élénk, szinte már neonrózsaszín a kedvencem” – mondta Luna. 

Hogyan hatnak a körmeink a pénz manifesztálására?

Mielőtt elkészítenénk a manikűrt, napoztassuk meg a kezünket. Ezzel aktiválhatjuk az energiánkat. Ha gazdagságot, pénzt akarunk bevonzani, a manifesztáció-szakértő szerint érdemes csütörtökön készíttetni a manikűrünket. Ez ugyanis Jupiter napja, amit az asztrológiában a pénzzel kapcsolnak össze. 

A mutatóujjunkra fontos koncentrálnunk. Ezzel mutathatunk rá ugyanis a céljainkra. A pontos meghatározásuk pedig igen fontos, ha a pénzről van szó. 

Az arany körmök, csillámmal és kövekkel a gazdagság manifesztálásában segíthetnek

Az arany körmök, csillámmal és kövekkel a gazdagság manifesztálásában segíthetnek

Tetethetünk egy kis csillámot is a körmünkre, vagy köveket (zöldet, aranyat vagy kristályt), ezek segítenek a gazdagság bevonzásában. A mutatóujjunkra festethetünk egy pecsétet, ami az istenségek mágikus szimbólum, de a lópatkó vagy a pénz jele, dollárjel is erősítheti a pénzzel való kötődésünket. 

Ha több pénzt akarunk manifesztálni, az ovális vagy mandula alakú körmöt érdemes választanunk. A szögletes körmök inkább a tettrekészségünket, motivációnkat erősítik. A hegyes körmök pedig a pénzkeresési lehetőségek manifesztálását támogathatják. 

Luna szerint egyértelműen az aranyszínű körömlakk a tökéletes a gazdagság manifesztálására. De a zöld is jó lehet, hiszen ez a vagyonnal kapcsolódik össze. 

Hogyan hatnak a körmeink a magabiztosság manifesztálására?

A magabiztosságot a hegyes és vörös körmökkel manifesztálhatjuk

A magabiztosságot a hegyes és vörös körmökkel manifesztálhatjuk

A piros a szenvedély színe, viszont nincs ennél jobb árnyalat, ha magabiztosabb, erősebb személyiséggé akarunk válni. „Mindegy, hogy a pirosnak melyik árnyalatát választjuk, meggyvöröset vagy korallt, segít a magabiztosság felépítésében” – mondta Luna. 

A szögletes körmök tökéletesek, ha a célunk az, hogy magabiztosabbá váljunk, jobban higgyünk magunkban. De ebben segíthetnek a különböző minták is, amiket a körmünkre festetünk. A manifesztáció szakember a virágokat, a piros különböző árnyalatainak használatát, a pozitív megerősítést szimbolizáló szavak egy-egy betűjét minden körmünkre, állatmintákat, de bármilyen olyan rajzot tökéletesnek tart a célra, amitől jól érezzük magunkat. „Minél látványosabb, annál jobb. Ne fogjuk vissza magunkat – mondta Luna. Magabiztosak vagyunk, és a körmünk is pontosan ezt fejezi ki!”

Forrás: Allure, Fotó: Unsplash