Ezzel az egyszerű trükkel gyönyörű virágos körmöket készíthetsz magadnak

2024. augusztus 16.
Virágos manikűrre vágysz, de nincs időd elmenni a körmösödhöz? Esetleg jobban szereted magad készíteni a manikűrödet? Mutatunk egy szuper tippet, aminek köszönhetően olyan virágokat varázsolhatsz a körmödre, mint egy profi!
  • A virágos manikűrök sosem mennek ki a divatból.
  • Egy egyszerű trükk és némi kézügyesség segítségével te magad is varázsolhatsz virágokat a körmödre.
  • Megmutatjuk, hogyan készíthetsz fültisztító pálcika vagy fogpiszkáló segítségégével virágos körmöket.

A virágos körömminta mindig trendi, egyszerűen soha nem megy ki a divatból. Függetlenül az évszaktól, az alkalomtól, mindig mesésen mutat. A legjobb benne az, hogy változatos minta, hiszen bármilyen színű virággal díszítheted a körmeidet. Persze, ha a klasszikus és minimalista design híve vagy, akkor néhány fehér virág is megteszi, de álmodhatsz piros, lila, sárga, bármilyen színű és méretű virágot is a körmeidre.

Persze a műkörmös olyan virágos körömmintát készíthet neked, ami valósággal életre kel a körmödön, de ha épp nincs időd vagy lehetőséged felkeresni, akkor sem kell lemondanod a virágokról. Minimális kézügyességgel és egy kis trükkel varázslatos virágokat készíthetsz magadnak, csak szánd rá az időt, ahhoz, hogy olyan munkát végezz, amivel igazán elégedett lehetsz!

Virágos körömminta – így készítheted el otthon:

Sokféle virágos körömminta létezik, egyesek nehezebbek, mások pedig egyszerűbbek. De a legmenőbb ebben a virágos manikűrben, hogy otthon is nagyon egyszerűen elkészítheted, és úgy fog kinézni, mintha egy szalonban készítették volna!

Virágos köröm minta

Virágos köröm minta

A virágos körömminta készítése olyan egyszerű, hogy el sem hiszed! Először alapszínre kell festeni a körmödet, majd fültisztító pálcikával vagy fogpiszkálóval meg kell rajzolnod a virágokat, attól függően, hogy milyen méretben szeretnéd. Óvatosan lakkozd be a fültisztító pálcika vagy a fogpiszkáló végét és használd ecsetként: rajzold meg a virág bibéjét és a szirmait.

Amikor a lakk megszáradt, egy tartós fedőréteggel menj át a körmeiden, így fixálva őket. Ha van otthon műkörmös UV-lámpád, felgyorsíthatod a száradási időt, ha pedig nincs, akkor légy türelemmel és ne kapkodj! Gondolj arra, hogy nemcsak te, hanem mindenki is imádni fogja a virágos mintás körmeidet!

Íme egy másik variáció virágos köröm mintára

Íme egy másik variáció virágos körömmintára

Innentől kezdve semmi sem szabhat gátat neked, hogy akár már másnap virágos körömmintával jelenj meg a munkahelyeden vagy a randin! Merj bátran kísérletezni a színekkel, a formákkal, és találd meg az ideális virágmintákat számodra.

Forrás: Marie Claire, Fotók: Getty Images