Vajsárga köröm és bogárinvázió – Kylie Jenner új manikűrje

2024. július 09.
Vajsárga köröm téren nemrég jelentkeztünk egy beszámolóval. Az idei nyári manikűr slágerére most Kylie Jenner is rákapott, igaz, francia verzióban, bogarakkal, csigákkal és kukacokkal megspékelve.
vajsarga-korom-kylie-jenner

Az idei nyári manikűrtrendek kék, sárga, narancssárga és piros tengerét nagyon szépen és finoman bontja meg az egyre népszerűbb vajsárga köröm. Az imádni valóan krémes, meleg árnyalatú vajsárga köröm „vonatra” most Kylie Jenner is felült, de persze a tőle megszokott extra kivitelezéssel. Ebben az esetben azonban ez nem a luxust és csillogást jelenti, hanem a kreatív, szokatlan díszítőelemeket. Kylie Jenner manikűröse, Zola Ganzorigt nemrég maga posztolta a látványos alkotást, amelyet a híresség körmére vitt fel.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zola Ganzorigt (@nailsbyzola) által megosztott bejegyzés


Vajsárga köröm egy kukacos csavarral

Az alapvetően a vajsárga köröm szegmensbe tartozó manikűr francia tálalásához a szakember hozzáadott jó pár egészen szokatlan designelemet, pontosabban elemeket. Mindezt pedig egy sor aranyos rovar képében.

Bár a nyárias hangulathoz tökéletesen illeszkedik, tény, hogy kicsit furcsa választás, különösen a „lookjai” terén mostanában túlnyomórészt drámaian nőies, már-már az Old Hollywood kereteit és stílusjegyeit hozó hírességtől (aki legfeljebb a nude palettáról választva tér el mindettől). Még egy átlagos nyári hétköznapra is meredek manikűrnek hangzik, de a fotók alapján kifejezetten aranyos az egyébként klasszikus, szofisztikált vajsárga francia köröm kíséretében.

Az izgalmas tálalású vajsárga köröm megálmodója, Zola Ganzorigt nem spórolt az idővel, Kylie Jenner minden körmére más-más bogarat, hangyát, csigát vagy épp hernyót festett fel. Az összkép önmagáért beszél, és bár az apró kis ízeltlábúak vagy egy hernyó nem számítanak éppen gyakori választásnak a hollywoodi sztárok műkörmös szalonjaiban, de azért ez az eredmény kifejezetten aranyos és különleges nyári köröminspirációnak tűnik.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images