Szőke köröm, ahogy Beyoncé szereti

2024. június 13.
Szőke köröm lehet az egyik legfrissebb nyári manikűrtrend, és bár a szőkét mi eddig csak hajhoz társasítottuk, Beyoncé nemrég villantott manikűrje meggyőzött arról bennünket, hogy ez a hajszín a körmökön is jól mutat.
beyonce-szoke-korom

Nem sejtettük, hogy egy manikűr szőke is lehet. Legalábbis eddig. Beyoncé ugyanis nemrég csodálatosan szép, természetesen a szettjéhez és mézszőke tincseihez tökéletesen passzoló szőke köröm árnyalattal a körmein bukkant fel a közösségi médiában posztolt fotó szériájában.

A pazar árnyalat egészen olyan, mint egy hibátlanul kivitelezett, nyárias hangulatú szőke hajfestés, de persze a minőségi pezsgőket kedvelőknek akár a finom, habzó ital képét is behívhatja az énekesnő „szőke körme”.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés

Egy pillanatig se gondoljuk a gyors egymásutánban bemutatott fotók alapján, hogy az extra megjelenéshez Beyoncé egy szimpla nude-ot választott. Körmeit egy áttetsző mikrocsillámos, pezsgőszínre vagy egy szép szőkére „hajazó” árnyalatba öltöztette. És persze nem holmi pixie vagy bob hosszban, hanem extra hosszú formában villantotta meg a látványos szőke körmöket.

A Sweet Honey Buckin’ című dalra „parádézó” szőke körmök enyhén lekerekített mandula alakra voltak formázva. A szín- és árnyalatválasztásnak hála, bizonyos fényben és szögből szinte sima nude-nak, máshonnan pedig enyhén hűvös, fagyos hatásúnak tűnik.

Hasonló nyárias, szinte szőke körmöt láthattunk már nemrég Beyoncé kolléganőjén, Jennifer Lopezen is. JLo csillogó manikűrjéhez hosszú, mandula alakú körmei adták az alapot. Áttetsző, semleges színbe borítva, egészen enyhe ragyogással. Halle Bailey is rátért erre a visszafogott színválasztást és csillogást ígérő nyári trendre, amelynek jegyében ő, pontosabban a műkörmöse a körmeit szuper áttetsző balettrózsaszínnel ruházta fel.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images