Így tartja magát formában Jennifer Aniston

2014. augusztus 25.
A 45 éves Jennifer Aniston bombázó alakjának titkát most a színésznő jógatanára fedte fel a nagyközönség előtt. De nem kell semmilyen csodaszerre vagy extrém módszerre gondolnunk, Aniston ugyanis a jól bevált, régi receptet követi: kemény edzés és önmegtartóztatás.

Mandy Ingber, jógatanár olyan hírességeket tart formában, mint Brooke Shields, Kate Beckinsale vagy épp Jennifer Aniston. Szakértelmének bizonyítéka pedig, hogy a 45 éves Anistonon cseppet sem látszik a kora, és még most is fitt és feszes testtel büszkélkedhet.

Jennifer Aniston nem régiben ünnepelte három éves évfordulóját Justin Theroux-szal a festői szépségű Bora Boran, nem is kétség, hogy a színésznő beiktatott néhány extra edzést, hogy tökéletesen mutasson bikinijében a tengerparton. Ingber most elárulta az ABC News-nak, hogy mi Jennifer csodás alakjának titka: „Főleg a fenékformáló gyakorlatokra szeret koncentrálni, ezért a jógagyakorlatok mellett sok guggolást szoktam vele csináltatni. Nincs a guggolásnál jobb gyakorlat a fenék megemelésére.”

A színésznő heti háromszor látogatja meg Ingbert az edzőteremben, de emellett minden nap elvégez egy energetizáló 20 perces jóga gyakorlatsort, ami beindítja a vérkeringését. De Aniston nem csak az edzésben, a táplálkozásban is nagyon tudatos. Ha igazán formába akar lendülni, akkor képes ellenállni a legfinomabb falatoknak, olyankor a sültkrumplit is kerüli, mint a pestist. Emellett pedig a vízre esküszik, olyannyira, hogy még jógaoktatóját is ő szokta emlékeztetni a megfelelő folyadékbevitel fontosságára.

Jennifer tehát keményen megküzd a jó alakjáért, és bár megesik, hogy elégedetlenkedik külseje miatt, az még sosem jutott eszébe, hogy izzasztó munka helyett a kés alá feküdjön.