Jennifer Aniston kedvenc hidratáló vize

2018. május 11.
Évekig láthattuk és olvashattuk a különböző külföldi lapokban, site-okon, hogy Jennifer Aniston bombaformája mögött – az edzések és diéta mellett – bizonyos „smartwater” áll. Az okos víz most Magyarországra is megérkezett.


A Glaceau smartwater Anglia, Kanada és Ausztrália, valamint az USA területén már nagyon megvetette lábát, most pedig Magyarország következik. A felhők által inspirált víz különlegesen tiszta, friss és finom ízzel, és cuki palackban garantálja a hidratáltságot, járjunk bárhol a nap során.
A márka egyébként, és a sokat emlegetett smartwater jelző nagy eséllyel a barand nagykövete, Jennifer Anistonnek köszönhető, aki nyilatkozatai alapján az okos vízválasztásnak is köszönheti frissességét és hidratáltságát.

Az okosan készített, innovatív (a magnéziummal, káliummal és kalciummal dúsított víz egyedi eljárással és a legkorszerűbb berendezések segítségével készül) terméket a víz természetes körforgása ihlette: a gőzdesztillációs technikával végzett eljárás során a természetes ásványvizet elpárologtatják, a lecsapódó vízpárát felfogják, majd ahhoz ásványi sókat adva érik el a smartwater különlegesen tiszta, friss és finom ízét.