Justin Theroux először mesélt válásáról

2018. szeptember 26.
Justin Theroux és Jennifer Aniston idén februárban jelentették be válásukat, de egészen mostanáig nem igazán beszéltek a részletekről.

Fotó: Profimédia – Red Dot

Sokak szíve belefájdult, mikor Jennifer Aniston és Justin Theroux bejelentették válásukat. A sztárpár 2011 óta volt együtt és 2015-ben házasodott össze, szerelmük pedig egyben azt is szimbolizálta, hogy még Brad Pitt után is van esély a boldogságra. A válás részleteivel kapcsolatban eddig mindketten elég hallgatagok voltak, de most Theroux végre mesélt a nehéz időszakról.

„Szívszorító volt” – kezdte a színész. „Főleg abban az értelemben, hogy a kapcsolatunk már nem marad ugyanolyan, napi szintű. De ez a barátság változik, alakul, erre mindketten nagyon büszkék vagyunk.” Justin Theroux azt is hozzátette, a válásuk nagyon békés volt, egy szemernyi ellenségeskedésnek sem volt helye.

Jennifer Aniston továbbra sem igazán reagált a történtekre, bár egy korábbi interjúban megjegyezte, nagyon sértőnek találja a kéretlen, bántó megjegyzéseket, miszerint „nem tud megtartani egy férfit sem” vagy hogy „azért nem szül senkinek, mert fontosabb számára a karriere”.