Brie Larson nem csak a mozivásznon szuperhős

2019. február 15.
Ha az Oscar-díjas színésznő a közelben van, nincs mitől tartani. Puszta kézzel eltol egy autót, csak úgy edzésképpen.

Hogy máshogy készülne egy színésznő a szuperhős szerepre, minthogy közel 2300 kilogrammos kocsikat tologat ide-oda? Brie Larson, aki Marvel kapitányt játssza az azonos című hollywoodi produkcióban, pontosan így tesz, hogy szupererős szuperhős formába kerüljön a forgatásra.


Felkészülését az a Jason Walsh sztáredző irányítja, aki többek között Irina Shayk, Emma Stone és Jessica Biel erőnlétéért is felel. Larsonnal most elsődleges feladatának az izmok építését és a fizikai erőnlét fejlesztését tartja.
A színésznő egy videót is megosztott Instagramján a követőivel a különleges tréningről: egyszál maga megmozdít egy Jeepet, és egy percig tolja. Ráadásul nem is akármiben sikerült ez a mutatvány. Az edzéshez Larson fekete leggingszet, trikót és egy Captain Marvel inspirálta, egyedi sportcipőt visel. Nem meglepő hát a szupererő.


Nem ez volt az első különleges edzésvideó, amit Larson megosztott a felkészüléséről. A karácsonyi időszakban falmászó gyakorlatokat végzett, ám azt sem a megszokott módon, hanem fejjel lefelé, szintén a sztáredző felügyeletével.
A színésznő a legújabb szuperhősös filmben Carol Danvers pilóta szerepébe bújik, aki részben ember, részben Kree származású (egy földönkívüli csoport), így szuperereje van. A történet a kilencvenes években játszódik, a szerepről az Entartainment Weekly azt írta, hogy a legerősebb karakter a Marvel-univerzumban. A filmben szerepel még Samuel L. Jackson, Jude Law, Djimon Hounsou és Gemma Chan is.