Brad Pitt lassan kiöregszik Hollywoodból

2019. július 06.
Nem véletlenül láthatjuk egyre kevesebb filmben Brad Pittet. A színész úgy érzi, egyre inkább kiöregszik a hollywoodi filmszerepekből, és több kamera mögötti munkát vállal, mint színészi feladatot.

Legutóbb Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjében szerepelt Brad Pitt, aki a #MeToo kampány, a streaming szolgáltatások és a hatalmas franchise-ok hatására bekövetkezett változásokról is beszélt, és elmondta azt is, miért vállal egyre kevesebbszer szerepet klasszikus nagy mozifilmekben. “A kamera túlsó oldalán állok mostanában, és nagyon élvezem. Egyre kevesebb és kevesebb színészi munkát vállalok. Hiszem, hogy ez a fiatalabbak játéka. Nem mintha nem lennének remek idősebb karakterek a filmekben, egyszerűen csak úgy érzem, hogy ez nem nekem való, természetes volt a továbblépés. Ez természetes szelekció” – mondta az 55 éves színész, aki még hozzátette, nagyon kíváncsi rá, ilyen lesz a film jövője, hogy alakulnak majd a nézői igények és forgatási szokások.


Bár sok hollywoodi ikon, köztük például Steven Spielberg is elutasította, hogy televíziós streaming szolgáltatóknál is dolgozzon és forgalmazzák alkotásait, Brad Pitt rajongója ugyanennek a platformnak. Szerinte sokkal több és nagyobb lehetőséget, valamint teret ad a tehetség kibontakoztatására. “Szeretném azt hinni, hogy mindkettőnek helye van a szórakoztatásban. De lehet, hogy dinoszaurusz vagyok, és fogalmam sincs az egészről. És valami egészen más lesz majd a jövő” – mondta Brad Pitt.

Fotó: Getty Images