Sosem gondoltuk volna, hogy Victoria Beckhamnek ilyen menő hasizma van

2019. augusztus 07.
Úgy tűnik, nem David az egyetlen a Beckham családban, akinek kockás hasa van. Victoria ritkán látható hasvillantós szerelésben, mióta elmúltak a kilencvenes évek, ám most férje készített róla olyan fotót, melyen ő is megmutatta, remek formában van.

Két dolgot is megtudhattunk Victoria Beckhamről férje egyetlen fotója nyomán: mai formájával akár ő is lehetett volna Sporty Spice a Spice Girls-ös évek alatt, illetve nemcsak jógázni, de boxolni is szeret.

 

 

Victoria Beckham vörösborszínű sportmelltartója és hozzá illő, magas derekú leggings-e új sportruha kollekciójából való, melyet a Reebokkal közösen tervezett. Nem csoda, hogy egykori válogatott futballista férje, David Beckham büszkén fotózta le 45 éves feleségét, hiszen Victoria legalább olyan menő hasizmokkal rendelkezik, mint férje.

A pár nemrég ünnepelte huszadik házassági évfordulóját. “David remek férj, remek apa és a legcsodálatosabb üzlettárs, akit csak kívánhat az ember. Mindenben támogat, amibe csak belevágok” – nyilatkozott férjéről Victoria Beckham. Ráadásul David az Instagram-fotók készítésében sem tud hibázni.

Fotó: Getty Images