Emilia Clarke és Rose Leslie majmok áldozatává vált Indiában

2019. szeptember 04.
A Trónok harca két színésznője, Emilia Clarke és Rose Leslie Indiában töltötte az utóbbi heteket, ahol majmok rabolták ki őket, míg lankadt a figyelmük.

Indiába utazott a két barátnő, Emilia Clarke és Rose Leslie, akik a Trónok harca forgatása óta nem igazán tudtak közös programokat összehozni a szoros időbeosztásuk miatt. Az ázsiai országban azonban nemcsak relaxáltak, hanem izgalmakban is bőven volt részük, hála a gonosz majmoknak.

Emilia Clarke, aki Daenerys-t, a sárkányok anyját alakította az HBO sorozatában, Instagramján bejegyzést is megosztott kalandjukról. “Ez nem reklám, csupán két barátnő lelépett Indiába egy kicsit” – írta a képgaléria mellé, melynek fotóin sorozatbeli partnernőjével, az Ygritte-et alakító Rose Leslie-vel látható.

Közös képeiken kívül az indiai hétköznapokról készített felvételeket is láthatunk, illetve a Himalájában található szállásukról is számos fotót készítettek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NAMASKAR India. 🙏🏻🙌✌️ NAMASKAR #anandaspahimalayas this is NOT an ad, this is just two gals buzzed off our faces on India, peace, being robbed blind by monkeys, (we hardly put up a fight) the best two books I’ve read in years (#theoverstory should be mandatory reading the world over), yoga, spice, mamma earth and figuring out that all you’re ever looking for can be found within. Corny as hell but my god is it true. #breathebabyandletthemadnessmeltaway #brainalteringjoy #roselesliehasmyheartandsoulwrappedupinhers #DONTFORGETTHELOVEPEOPLE! #bollocksdoesthatmeanitstimetoworknow? #🙌 #✌️ #🐒 #saltwaterbook #AMUSTREAD! @itbeginswiththebody

@ emilia_clarke által megosztott bejegyzés,



Clarke képekkel számolt be a majmokkal folytatott küzdelméről is. Ahogy írja, felvette a harcot a rabló majmok ellen. Az egyik fotón látható, ahogy több majom gyümölcsöt és más dolgokat lop el Rose Leslie és Emilia Clarke apartmanjából. A két színésznő persze a majmos incidenssel együtt is remekül érezte magát az utazáson, és felejthetetlen élményekben volt részük.

A Trónok harca forgatása óta mindkét színésznő nagyon elfoglalt volt: Emilia Clarke Henry Goldinggal forgatta a várva várt karácsonyi mozit, a Last Christmast, míg Rose Leslie, akinek karakterét 2014-ben írták ki a sorozatból, azóta feltűnt a Diane védelmében és a Luther című HBO szériákban. Ráadásul tavaly tartotta esküvőjét Kit Haringtonnal, akivel még a Trónok harca forgatásán jöttek össze. 

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images