Beyoncé a legszebb köszöntést édesanyjától kapta

2019. szeptember 08.
Eddig is tudtuk, hogy különlegesen erős kötelék van Beyoncé és édesanyja között. Azonban minden eddiginél szebb üzenettel köszöntötte fel lányát 38. születésnapja alkalmából Tina Knowles.

Édesanyja ismét megmutatta, hogy rajongásig szereti Beyoncét. Az énekesnő most töltötte be 38. születésnapját, ezért mindenki jókívánságokkal és kedves üzenetekkel halmozta el, élükön Tina Knowles-szal. 

“38 éve megérkeztél az életembe, és semmi kétség nem volt bennem afelől, hogy Isten küldött hozzám!” – kezdte szívhez szóló üzenetét Tina Knowles, melyet egy olyan fotó mellé írt, ahol Beyoncé-val látható, aki épp átkarolja édesanyját. “Nem sokkal előtte veszítettem el a saját anyukámat, és nem gondoltam, hogy ilyen mély szeretetet érezhetek még bármikor életemben. Abban a pillanatban, hogy megláttalak, tudtam, hogy ez AZ!!!! Azóta a legjobb barátok vagyunk. Örömet, büszkeséget, szeretetet és barátságot hoztál az életembe” – folytatta Tina Knowles. Hozzátette még, hogy Beyoncénak akkora szíve van, mint Texas, és hogy a háromgyermekes énekesnő az egyik legjobb anya a világon.


Beyoncé a születésnapja előtti hétvégét fellépésekkel töltötte. Férjével, Jay-Z-vel a Made in America fesztiválon léptek fel Philadelphiában. Itt lepték meg barátai és családtagjai tortával és ünnepléssel a backstage-ben, melyről az Instagramján is beszámolt az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,


Tavaly Beyoncé szívhez szóló levelet írt rajongóihoz, melyben elmesélte a mögötte álló időszak, az ikrei születése utáni év nehézségeit, megköszönte a támogatást, és biztosította róla az embereket, hogy a múltból tanul, a jelenben él és nyitott szívvel fogadja a jövőt. 

Fotó: Getty Images