Obamáék soha nem látott képekkel ünnepelték évfordulójukat

2019. október 05.
Michelle és Barack Obama olyan gyönyörű, és eddig sohasem publikált fotókkal köszöntötték egymást 27. házassági évfordulójukon, melyeken úgy tűnnek, mintha csak ma lett volna az esküvőjük.

Megható képekkel és vallomásokkal köszöntötte egymást Barack Obama és felesége, Michelle 27. házassági évfordulójuk alkalmából. Az 58 éves korábbi amerikai elnök által megosztott fotó Tanzániában készült a házaspár legutóbbi útján. A naplementében mosolyognak a kamerának háttal, egymást átölelve. “Ahogy a Beatles mondja: ahogy telik az idő, egyre jobb lesz! Köszönöm, bébi, az eddigi 27 csodálatos évet!” – írta Barack Obama a felvétel mellé.

Michelle Obama sem késlekedett a válasszal, alig egy órával férje üzenete után ő is közzétett egy képet, melyen együtt mosolyognak fényképezőgépbe Martha’s Vineyardon, a népszerű amerikai tengerparti üdülőhelyen. “27 évvel ezelőtt ez a fickó megígérte, hogy az életem tele lesz kalanddal. Mondhatom, hogy teljesítette. Új fejezethez érkeztünk, miután kiürült a fészkünk, és felfedezzük, mi következik – még mindig érezzük azt a varázslatot, ami évekkel ezelőtt összehozott minket” – írta az Így lettem című könyv szerzője a kép mellé. “Boldog évfordulót, Barack” – fejezte be vallomását.

Michelle és Barack Obama 1993. október 3-án házasodott össze három év ismeretség után. A pár Chicagóban ismerkedett meg egy ügyvédi irodánál, ahova Barack Obama nyári munkára jelentkezett.

“Újra felfedezzük egymást. Vacsorázni járunk és sok időt töltünk együtt, amikor csak lehet. Olyanok vagyunk, mint amilyenek azelőtt voltunk: gyerek nélkül, nyilvánosság nélkül, minden nélkül. Csak mi és az álmaink” – mondta Michelle Obama a People-nak, mikor arról kérdezték, hogy élnek, mióta gyermekeik kirepültek  és egyetemre mentek. “Nem tudom elképzelni, hogy valaki mással folytassam ezt az őrült dolgot, amit életnek neveznek” – tette hozzá a korábbi First Lady. 

Fotó: Getty Images