Nagyvonalú születésnapi ajándékot kapott férjétől Kim Kardashian

2019. október 24.
Kanye West mindig extravagáns ötletekkel rukkol elő felesége, Kim Kardashian születésnapjára, ám az idei ajándéka nem csak nagylelkű, de rendkívül figyelmes is volt tőle.

Felesége 39. születésnapjára Kanye West idén nagyon nagyvonalú ajándékkal készült. A 42 éves rapper ugyanis egymillió dollárt utalt át Kim Kardashian kedvenc jótékonysági szervezete számára.

“Csodás ajándékokat kaptam születésnapomra az egész családomtól, és Kanye gyönyörű táskákat adott. Ráadásul átutalt egymillió dollárt a gyerekek és a saját nevében a kedvenc jótékonysági szervezetemnek, amely a börtönreformért dolgozik nagyon keményen” – írta Twitterén Kim Kardashian, hozzátéve, hogy milyen boldoggá teszi a szívét ez az ajándék.

Kim Kardashian rágom gyerekével
A bejegyzéséhez csatolt egy fotót is Kim Kardashian a felajánlásról kiállított oklevélről, mely úgy kezdődik, hogy az ő nevében adományozza Kanye és  négy gyermekük, a 6 éves North, 3 éves Saint, 1 éves Chicago és az 5 hónapos Psalm az egymillió dollárt a Cut 50, Buried Alive Project, Equal Justice Initiative és Anti-Recidivism Coalition nevű szervezetek számára.

Az ajándékokon kívül Kim Kardashian azért egy kis bulizással is megünnepelte születésnapját. Barátnőivel Palm Springs-ben töltött el egy hétvégét, hogy kicsit előre hozva ugyan, de az október 21-i családi szülinapozás előtt velük is mulasson egyet.

Fotó: Getty Images