Julia Roberts westernesre vette 52. születésnapját

2019. október 30.
Már eleve az hihetetlen, hogy mindenki kedvenc színésznője, Julia Roberts ötvenkét éves. Ráadásul az örök Pretty Woman nem klasszikus születésnapi bulival ünnepelt, rodeósra vette a stílusát.

Ötvenkettedik születésnapja alkalmából posztolt képet Instagram oldalára Julia Roberts, ahol látszik, hogy szabadtéren készült a felvétel, az Oscar-díjas színésznő aranyló sörényét viszi a szél. Ha ez nem lenne elég a rodeóhangulathoz, Julia Roberts cikk-cakk csíkos divatos kabátot és fekete-fehér mintás sálat kötött a nyakába, akár egy vérbeli cowgirl. Ráadásul rodeó-sikollyal, hatalmas “Yeehaw!” felkiáltással örült saját születésnapjának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

52. Yeehaw. 🎂💃🏼🥳

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés,


A hírességek is sorra köszöntötték fel a színésznőt. Rita Wilson nem csak boldog születésnapot kívánt, de hozzátette azt is, hogy inkább 25-nek tűnik Roberts, nem 52-nek. Jennifer Aniston sem maradt adós a jókívánságokkal most, hogy végre csatlakozott ő is az Instagramhoz.

Julia Roberts ahogy az elmúlt években, úgy idén is a családjával tölti a jeles napot, férje, Danny Moder és három gyermekük, a 14 éves ikrek, Hazel és Phinneaus, valamint a 12 éves Henry társaságában.

Ahogy arról korábban beszélt, az igazi mérföldkő az ötvenedik születésnap volt számára, akkor döbbent rá Julia Roberts, mit is jelent valójában megöregedni. “Az egész arról szól, hogy egyre inkább azzá a személlyé válunk, akinek a szeretteink ismernek. Ez ötvenévesen történt meg nálam. Fantasztikus volt a felismerés” – magyarázta a színésznő.

Fotó: Getty Images