A hét rejtélye: tényleg újra randizik Brad Pitt?

2019. november 22.
Az ügy olyan szövevényes, hogy akár az FBI is nyomozhatna utána. De vajon Brad Bitt és az Ítélet: család színésznője, Alia Shawkat valóban randiznak, vagy csupán barátok?

Valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy az Ítélet: család (Arrested Development) és a Search Party című sorozatok színésznőjét, Alia Shawkatet és Brad Pittet valaha együtt látja egy művészeti galériában. Annyira meglepő párosítás ők ketten, hogy arra sem figyelt fel eddig senki, hogy már hónapok óta mutatkoznak együtt nyilvánosan.


Még szeptemberben látták együtt Brad Pittet és Shawkatet Los Angeles-ben, majd egy hónappal később együtt pózoltak egy szelfihez Mike Birbiglia The New One című előadása után szintén Los Angeles-ben.

Brad Pitt 2016-ban ment szét Angelina Jolie-val közel 12 együtt töltött év után. A válást azonban csak pár hónapja, közel három év után mondták ki hivatalosan, miután sikerült tisztázniuk közös ügyeiket és gyermekeik felügyeleti jogát. Nemrég arról is felröppentek híresztelések, hogy Angelina Jolie is újra randevúzni kezdett. A US Weekly szerint a hatgyermekes anya kész új fejezetet nyitni az életében, és már túl is van néhány randin. Ám erről nincs fényképes bizonyítékunk, nem úgy, mint Brad Pitt és Alia Shawkat találkájáról.

Hogy mi az ítélet? Brad Pitt és Alia Shawkat lenne Hollywood új álompárja, vagy kapcsolatuk pusztán plátói? Egy párhoz közel álló forrás azt nyilatkozta, hogy a színész és a színésznő csupán barátok, és nem randevúznak, ám most sokkal kevésbé meggyőzőek ezek a hangok, mint amikor pár hónapja egy ezoterikus természetgyógyásszal hozták hírbe Pittet. Valószínűleg nem kell sokat várnunk, hogy így vagy úgy, de kiderüljön az igazság.

 

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images