Vilmos herceg elárulta Katalin hercegné titkos szenvedélyét

2019. december 04.
Még a királyi fenségeknek is megvannak a maguk titkos kis szenvedélyei. Vilmos herceg elárulta, hogy felesége, Kate Middleton például rajong az egyik legnagyobb tévés showműsorért. Azt is bevallotta, hogy néha bizony ő is vele nézi.

A háromgyermekes királyi apuka elárulta, hogy felesége, Katalin hercegné imádja nézni a BBC Strictly Come Dancing című műsorát, amely nagyon hasonlít az amerikai Dancing with the Stars című show-hoz, vagy a Magyarországon is népszerű Szombat esti lázhoz. Mindegyikben sztárok táncolnak hivatásos táncosokkal párban, és a nézők szavazhatják meg, az adott héten melyik pár búcsúzzon a vetélkedőtől.


Véletlenül csúszott ki Vilmos herceg száján felesége titkos rajongása. Egy hajléktalanság ellen küzdő szervezet jótékonysági gáláján találkoztak a műsor néhány résztvevőjével és a zsűri elnökével, Shirley Ballas-szal, aki megkérdezte Vilmos herceget, látta-e már a műsort, mire a herceg azt felelte, “néhányszor már megnéztem”. Hozzátette aztán, hogy felesége, Kate Middleton és anyósa, Carole Middleton az igazi rajongó a családban. “Katalin hatalmas rajongó, és az anyósom is nagyon szereti” – mondta a herceg.

Ám van olyan tévéműsor is, amit nem néznek a Kensington Palota felnőtt lakói, ez pedig a The Crown című Netflix sorozat, melynek már a harmadik évada fut a streaming-csatornán. Az Oscar-díjas Olivia Coleman, aki Erzsébet királynőt alakítja a sorozatban, a Buckingham Palotában már találkozott is Vilmos herceggel, ahol megkérdezte tőle, látta-e már a sorozatot, a herceg pedig udvarias nemmel válaszolt a kérdésre.

Forrás: People
Fotó: Getty Images