Emma Watson és a Harry Potter stábja újra összeállt

2019. december 21.
Emma Watson és a Roxfort varázslóiskola néhány diákja osztálytalálkozót tartott karácsony előtt egy héttel, a Harry Potter rajongókat pedig egy közös fotóval ajándékozták meg. Lehet, hogy ez az oka, hogy a színésznő nem vesz részt legújabb filmjének promóciós körútján?

Bár a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe nem vett részt a találkozón, öten összeálltak egy különleges fotóra a varázslóiskola régi diákjai közül. Emma Watsonon és Tom Feltonon kívül – ők ketten rendszeresen találkoznak az utolsó rész forgatása óta is – ezúttal Matthew Lewis, Bonnie Wright és Evanna Lynch is csatlakozott hozzájuk. Emma Watson az Instagramján osztotta meg a képet, melyre régóta vártak a rajongók.

“Boldog karácsonyt kívánunk!” – írta a fotó mellé a 29 éves színésznő, melyet a többi volt kollégája is megosztott közösségi oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Merry Christmas from us  ️

Emma Watson (@emmawatson) által megosztott bejegyzés,


A Ron Weasley-t alakító Rupert Grint nem vett részt a találkozón, pedig Emma Watson és Tom Felton biztosan elbeszélgettek volna vele arról a nyilatkozatról, amit pár hete tett egy interjúban. A 31 éves színész azt mondta kollégáiról, hogy “mindig volt köztük valami, érezni lehetett a szikrát kettejük között”. Hozzátette azonban, hogy csak gyerekek voltak, olyan volt ez, mint a játszótéri óvodás szerelem.

Emma Watson legújabb filmje, a Greta Gerwig rendezte Kisasszonyok épp csak a premieren van túl, ám a színésznő azóta nem jelent meg a promóciós körút állomásain. A forgalmazó Sony Pictures azt az információt kapta a színésznő sajtósaitól, hogy a december 7-én tartott bemutatón csatlakozik kollégáihoz, Saoirse Ronanhez, Laura Dernhöz, Timothée Chalamet-hoz és Meryl Streephez, ám a további sajtóeseményeken, késő esti talk show-kon és reggeli rádióinterjúkon, valamint a világ körüli turnén nem vesz részt. “Nem igazán tudjuk, mi történhetett. Nem tetszett neki a film vagy a stábbal akadtak nézeteltérései” – értetlenkedtek a film készítői is.

Ám valószínűleg nem ez lehet a háttérben, hiszen Emma Watson lelkesen osztotta meg közösségi oldalán közel 53 millió követőjével a Kisasszonyokkal kapcsolatos képeket, videókat. Valószínűleg úgy kalkulálhattak, hogy a színésznő ezzel több emberhez ér el (egymagának több követője van, mint színésztársainak összesen a közösségi oldalon), mintha a sajtókörúton a vörös szőnyegen integetne.

Emma Watson ráadásul kétezer példányt elrejtett a világ különböző városaiban Luisa May Acott regényéből, mely alapján a filmváltozat is készült. A köztudottan könyvmoly színésznő minden darabot személyes üzenettel látott el.

Fotó: Getty Images