Charlize Theron szerint a nők sosem várakoztatják meg egymást

2019. december 22.
Legújabb filmjében egy jórészt nőkből álló stábbal dolgozhatott Charlize Theron. Amit különösen imádott ebben a felállásban, hogy sosem várakoztatták meg egymást kolléganőivel.

Nemrég került a mozikba a Bombshell című dráma, melyben Margot Robbie és Nicole Kidman volt Charlize Theron partnere. Annak pedig, hogy főként nőkből állt a stáb, volt egy hatalmas előnye.

“Mondhatom, hogy az első dolog, amire felfigyel az ember, ha nőkkel dolgozik, és ami a férfiakkal való munkában biztosan nem így van: sosem kell várni rájuk. Sosem fordult még elő, hogy egy nőre várnom kellett volna egy jelenet forgatásánál” – mondta a 44 éves Charlize Theron, aki Megyn Kelly híradóst alakítja a filmben.


A mozi a Fox News híradósainak igaz történetét meséli el, azt az estet, amikor a csatorna korábbi vezetőjét, Roger Ailes-t szexuális zaklatás miatt 2016-ban eltávolították posztjáról.

Az 52 éves Nicole Kidman is hasonlóan lelkes volt attól, hogy erős nőkkel dolgozhat ismét. “Hihetetlen ereje van ennek. Imádtam a Hatalmas kis hazugságokat is a lányokkal forgatni. Nem fordul elő túl gyakran, ám ennél a filmnél pont arról volt szó, ahogy a nők egy csoportja egymást támogaja szívét-lelkét beleadva” – mondta az Oscar-díjas színésznő, aki Gretchen Carlson volt tévébemondót alakítja a Bombshellben.

“Tényleg szeretnénk minél gyakrabban nőkkel dolgozni. Bát nagyon ritkán adódik ilyen alkalom” – mondta Charlize Theron. 


Forrás: People
Fotó: Getty Images