Bilifrizura még nem volt olyan szexi, mint Charlize Theroné

2019. szeptember 20.
Charlize Theron kipróbálta minden idők egyik legkínosabbnak tartott hajviseletét, a bilifrizurát. A nyolcvanas évek anyukáinak gyermekeiken alkalmazott kedvencét a színésznő nem meglepő módon egy szerep kedvéért vállalta be, az viszont igenis meglepő, hogy jól is áll neki…

Nem túlzás azt  írnunk, hogy soha bilifrizura még ilyen „cool”, „edgy” – és még hosszan sorolhatnánk a brit média menőségi faktorra utaló jelzőit – nem volt, mint ahogyan azt Charlize Theron tálalásában láthattuk nemrégiben. A drasztikus frizuraváltás mögött a színésznő munkássága, nem pedig fazonfrissítés áll, de tény, hogy a végeredmény ettől függetlenül kifejezetten vadóc, fiús és mégis szexi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Charlize Theron (@charlizeafrica) által megosztott bejegyzés, Szept 2., 2019, időpont: 6:28 (PDT időzóna szerint)


A nyolcvanas évek rémhajaként elhíresült, a családi albumok sokaságát díszítő, és sokszor otthon elkészített bilifazon persze hollywoodi kivitelezésben született meg, pontosabban Adir Abergel hajstylist és egy londoni sztárfodrász-hajszínező mester, Shannon Gallacher kezei által. A sötétbarna, félhosszú haját bili fazonra cserélő Charlize az Instagramon mutatta be a nagyközönségnek, és villantott meg egy képkockát a nagytömegek által kínosnak tartott, de rajta valahogy mégis szexinek ható frizurából. „She’s baaaaack #Fast9” írta a kép alá, vagyis „Itt van újra #Fast9”.

A Halálos iramban 9 szerepére, és talán az újbóli rövid frizurára utaló (2013-ban vállalta be először..) híresség tényleg új megvilágításba helyezi a minden idők egyik legrondábbnak tartott haját, igaz, érdemes elidőznünk esetében a részelteken. Meseszépen texturáltak a rövid kis tincsek, a festés is tudatos, sötét barnából hamvas szőkébe hajlik, a pajesz résznél hosszabbra hagyott részek pedig kifejezetten wampos, dögös jelleget adnak a frizurának.