Nicole Kidman különleges fotóval ünnepelte lánya születésnapját

2019. december 31.
Nicole Kidman és Keith Urban country énekes kisebbik lánya, Faith Margaret kilenc éves lett. A színésznő ebből az alkalomból osztott meg eddig sohasem látott fotót gyermekéről és magáról.

Ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak Keith Urban country énekessel közös gyermekeit, a 11 éves Sunday Rose-t és Faith Margaretet Nicole Kidman, ezért igazán különleges alkalom, hogy kisebbik lánya kilencedik születésnapja alkalmából közös képet osztott meg róla.

A poszt alatt persze elkezdtek özönleni a születésnapi jókívánságok, még Naomi Campbell is felköszöntötte Faith Margaretet.

Nicole Kidman korábban úgy nyilatkozott, hogy a zsúfolt időbeosztása mellett leginkább a családjával szereti tölteni az időt. “Szeretem a munkámat, de a másik szenvedélyem a családom. Valószínűleg ez minden, amire szükségem van az életben” – mondta a Hatalmas kis hazugságok színésznője. “Míg sokan programokat csinálnak a szabadidejükben, például barátnős hétvégét szerveznek, én ilyet sosem teszek, megyek haza a családomhoz. A gyerekeimmel és a férjemmel akarok lenni. Előfordul, hogy elveszek egy karakterben vagy abban, amit éppen csinálok, ám folyamatosan törekszem arra, hogy megtartsam az egyensúlyt” – tette hozzá Kidman.

Korábban beszélt arról is a színésznő, hogy édesapjukhoz hasonlóan mindkét lánya nagyon muzikális: Faith hegedül, Sunday pedig zongorázik. De mindkettejüket érdekli a filmkészítés is.

 

“Nagyon közel állunk egymáshoz. Sok időt töltünk együtt, és ezt nem vesszük magától értetődőnek” – mondta Nicole Kidman. “Folyamatosan tanulok a gyermekeimtől. Magamról tanítanak. A szülőség a tanulásról szól, a gyermekeink megismeréséről. Nem arról, hogy olyanná tegyük, amilyennek mi akarjuk látni őket. Hagyjuk őket megtalálni a maguk útját és támogatjuk őket” – tette hozzá a színésznő.

Forrás: People
Fotó: Getty Images