Jennifer Lopez elárulta párkapcsolatának titkát

2019. december 30.
Jennifer Lopez és Alex Rodriguez kapcsolata sziklaszilárd, amióta csak megismerkedtek. Az énekesnő elmondta, mi az az egyetlen bölcs tanács, amit megfogadtak, és ami mentén élnek párjával.

Majd’ három éve kezdett randevúzni egymással Alex Rodriguez és Jennifer Lopez, és azóta tűnnek az egyik legmegingathatatlanabb párnak a hírességek között. Ugyanilyen régóta foglalkoztatja az embereket, vajon mi a titkuk, hogy ilyen erős és egészséges párkapcsolatuk van az őrült időbeosztásuk és munkájuk dacára? Most végre megkaptuk a választ az énekesnőtől.


A CBS-nek adott interjújában árulta el Jennifer Lopez, hogy gyakran emlékeztetik magukat arra a tanácsra, amit Ruth Bader Ginsburg-től, az amerikai Legfelsőbb Bíróság bírájától kaptak találkozásuk alkalmával. A 86 éves asszony asszony akkor azt mondta az énekesnőnek és vőlegényének, hogy “nem árt időnként kicsit süketnek lenni”.

“Azt mondta nekünk, hogy az emberek nem tökéletesek, mindenkinek elhagyják a száját néha olyan szavak, amik nem túl kedvesek. Időnként ezeket jobb egyszerűen elengedni” – árulta el a bölcs bírónő tanácsát Jennifer Lopez.

A Wall Street pillangóinak színésznője azt is elmondta, hogy különösen akkor kell felidézniük Ginsburg szavait, amikor a munkájuk miatt kezdenek összecsapni a hullámok a fejük felett. Ilyenkor egymást is próbálják megnyugtatni. “Amikor úgy tűnik, teljes az őrület, és kezdenek eluralkodni rajtunk az érzelmek, nem szabad, hogy hagyjuk, hogy ez magával sodorjon. Nyugodtnak kell maradni” – tette hozzá Lopez, szerinte miért működik olyan jól a kapcsolata Alex Rordriguezzel.

“Úgy vélem, bizonyos dolgoknak szentnek és sérthetetlennek kell lenniük, amikkel nagyon óvatosnak kell lennünk és gyengédnek. Ez nem rólam szól, hanem egy másik személyről, a gyerekeinkről, a családunkról – hosszú volt az út, mire ezt megtanultam” – mondta Lopez.

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images