Megszületett Ashley Graham kisfia

2020. január 22.
Megszületett Ashley Graham és férje, Justin Ervin első gyermeke. A pár családja egy kisfiúval egészült ki.

Instagram oldalán tette közzé Ashley Graham, hogy megszületett első gyermeke, egy kisfiú. “Vasárnap este 6 órakor az életünk jobbá vált. Köszönöm mindenkinek a szeretetet és támogatást a hihetetlen időszak alatt. 2020/1/18” – írta közösségi oldalán a 32 éves modell.

2019 augusztusában, kilencedik házassági évfordulójukon jelentette be Ashley Graham, hogy férjével, Justin Ervinnel szülők lesznek. A modell nem volt szégyellős várandóssága alatt sem, számos részletet megosztott közösségi oldalán és minden nőnek hirdette a testpozitív szemléletet. “Egyre nagyobb és nagyobb leszek, és próbálom elfogadni az új testem minden nap. Ez egy utazás, és hálás vagyok a támogató közösségeteknek” – mondta Graham egyik videójában, melyben meztelen valójában mutatta meg várandós testét.

Ám nemcsak a közösségi oldalán, hanem a Vogue borítóján is tündökölt. A magazinban azt is elárulta, hogy híres barátnőitől, Kim Kardashiantől, Serena Williams-től és Amy Schumertől is kapott már gyereknevelési tippeket.

Még kisfia születése előtt pont volt rá ideje, hogy év elején Ashley Graham bemutassa új fürdőruha-kollekcióját, a Swimsuits for All-t, és sugárzóan boldogan és gyönyörűen pózoljon a látványos darabokban.

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images