Ashley Graham 22 kilót hízott eddig várandóssága alatt – és élvezi

2019. december 18.
Ashley Graham modellnek már csak egy hónap van hátra gyermeke születéséig, és 22 kilót gyarapodott eddig várandóssága alatt, ami nem sokkolta túlságosan: saját bevallása szerint soha nem érezte magát jobban.

“Végre úgy érzem, megértettem ezt az egész terhesség dolgot, és hogy hogyan érezhetem magam a legjobban a kilenc hónap alatt” – mondta a 32 éves Ashley Graham. A modell azt is elárulta, hogy eddig 22 kilót gyarapodott a várandóssága során.

“22 kilót híztam, és a legjobb az egészben, hogy egyáltalán nem foglalkozom vele” – írta Ashley Graham fotója mellé, ami egy New York-i jógaórán készült. “Soha nem éreztem maga jobban, köszönöm a testemnek és a fiamnak, hogy olyan mozgékony és rugalmas maradhattam, amilyen a terhesség előtt voltam. Edzés, jóga, akupunktúra és nyirokmasszázs közben végre úgy érzem, megértettem, hogyan érezhetem magam a legjobban a várandósság alatt” – tette hozzá a modell.


Ashley Graham alaposan dokumentálja első terhességét egészen azóta, hogy férjével, Justin Ervinnel augusztusban bejelentették, gyermekük születik. A modell nem hanyagolja az edzőtermet azóta sem: boxol, intervall edzést végez és súlyt emel, természetesen várandósságához igazítva. Októberben még Lindsey Vonn olimpiai bajnok síelőt is legyőzte egy vicces síversenyen az edzőteremben.

Forrás: People
Fotó: Getty Images