Charlize Theron lőtte az idei Oscar legmenőbb szelfijét

2020. február 12.
Bár arany szobrocskát idén nem vihetett haza, a legjobb szelfit kétségtelenül Charlize Theron készítette az Oscaron.

Emlékszel még Ellen DeGeneres ikonikus Oscar-szelfijére? A 2014-es díjátadón DeGeneres maga köré gyűjtötte Hollywood nagyágyúit – Meryl Streepet, Brad Pittet, Angelina Jolie-t, Julie Robertset, Jennifer Lawrence-t, Bradley Coopert, Kevin Spacey-t, Jared Letot és Lupita Nyong’o-t –  és elkészítette az Oscar legmenőbb szelfijét. A kép hatalmasat futott a közösségi médiában, több mint hárommillióan osztották tovább Twitteren és ezzel új megosztási rekordot is felállított. A korábbi csúcstartó Obama elnök fotója volt, amely a választási győzelme után került ki a Twitterre, és amit 779460-an retweeteltek.

Nos, most nagyon úgy néz ki, hogy a történelem megismétli önmagát. Ezúttal ugyanis Charlize Theron terelt össze egy tucatnyi sztárt az Oscar alatt és készített egy hasonlóan ütős fotót. A képen Theron és édesanyja Gerda Maritz mellett Rita Wilson, Tom Hanks, Salma Hayek, Hayek menedzsere Evelyn O’Neill, Regina King, Regina nővére Reina King és Rami Malek kapott helyet. De ha alaposabban szemügyre vesszük, felfedezhetjük még Keanu Reevest, Greta Gerwiget és Quentin Tarantinot is a háttérben.

 

View this post on Instagram

 

Good company. #Oscars2020

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Feb 11, 2020 at 1:49pm PST

Theron tegnap osztotta meg a fotót az Instagramon, mára pedig futótűzszerűen kezdett el terjedni. Kíváncsiak vagyunk, vajon megosztásban megdönti-e majd DeGeneres rekordját.

Fotó: Getty Images