Margot Robbie bezárta amatőr tetoválószalonját

2020. február 14.
Margot Robbie tetoválós napjai véget értek. A Botrány című filmben nyújtott alakításáért épp Oscar-díjra jelölt színésznőt egy esküvői baleset késztette arra, hogy nyugdíjazza magát, mint amatőr tetoválómestert.

Mindig is tudtuk, hogy sokoldalú tehetség, legutóbb annak kapcsán írtunk róla, hogy nőközpontú filmet forgat, ám azt nem gondoltuk volna, hogy a színészet mellett a tetoválás az a terület, ahol kibontakoztatja kreatív energiáit. Illetve csak kibontakoztatta, mivel egy leánybúcsún készült, ám balul elsült tetoválás után felhagyott a mesterséggel a Botrány színésznője.


Az egyik koszorúslány hátára készített egy tetoválást Robbie még Ausztráliában. Az esküvőt megelőző napon tartották a leánybúcsút, itt készült az ominózus minta, mely a színésznő tetováló karrierjének végét jelentette. “A koszorúslány nem teljesen arra a végeredményre számított, amit kapott, ám alapvetően elégedett volt vele” – emlékezett vissza Margot Robbie. “De tudjátok, ki nem volt az? Az anyukája” – folytatta a színésznő. “Amikor a lány végigsétált a menyasszony mögött az oltárhoz egy hát nélküli ruhában, nem lehetett nem észrevenni a vörös, nyers tetoválást. Az édesanyja hihetetlenül mérges volt rám. Akkor gondoltam azt, hogy többé nem szabad tetoválnom.”

Ám Margot Robbie-nak nem ez volt az első (bal)esete a tetoválópisztollyal, melyet egy barátja vásárolt neki az eBay-en. Saját bevallása szerint a színésznő rajzolni sem tud, és képesítése sincs hozzá, volt ellenben bátorsága hozzá, hogy használja.

A Suicide Squad forgatásán az egyik stábtagot tetoválta ki Robbie. A tervek szerint szándékosan rosszul leírva került volna rá az alanyra a SKWAD szó. A végeredmény azonban felülmúlta a várakozásokat: Margot Robbie fokozta a rossz helyesírást, bár valószínűleg már nem annyira szándékosan, így a SWAD felirat került a kollégájára. Talán már akkor el kellett volna süllyesztenie a tetoválógépet a fiók mélyére.

Exkluzív interjúnkat keresd a márciusi Marie Claire-ben!

Forrás: The Huffington Post
Fotó: Getty Images