Rihanna a legjobb illatú ember a világon

2019. július 30.
Öltözhetünk úgy, mint Rihanna. Sminkelhetünk úgy, mint Rihanna. De sosem lehet olyan jó az illatunk, mint neki. Legalábbis egy tucat híresség állítja, hogy Rihanna a legjobb illatú ember a világon.

Jennifer Lawrence-től Nick Jonas-szon át Cardi B-ig egy sor híresség nyilatkozott úgy egymástól függetlenül, hogy Rihanna illata a legjobb a világon, egyszerűen ellenállhatatlan. Ryan Seacrest amerikai rádiós személyiség a Grammy-díj átadójának vörös szőnyegén került Rihanna mellé, és bevallotta, hogy mindenkinél jobb illata volt az énekesnőnek. A sztárszakács Nigella Lawson egy talk show-ban szerepelt együtt Rihannával, és akkor szippantott az énekesnő illatából, amit szintén olyan csodásnak talált, amit még soha nem érzett előtte. Jennifer Lawrence pedig kiemelte, hogy az énesnőnek nemcsak a bőre hihetetlenül sima és puha, de az illata is isteni.


Természetesen mindenki tudni akarja, mitől van olyan csodás illata. Az énekesnő egyik barátnője, a YouTube-vlogger Jackie Aina posztolta nemrég, hogy Rihanna a Love, Don’t Be Shy nevű Kilian parfümöt használja. A parfüm neroli, narancsvirág és mályvacukor illatjegyeit viseli magán, a virágos és édes keveréke. A márka weboldala alapján a Kilian parfüm töményebb változata 870 dollárba kerül, ám egy kisebb spray-t már 295 dollárért beszerezhetünk.

Ám ne örüljünk túl korán. Attól, hogy magunkra fújjuk ugyanazt az illatot, amit Rihanna is használ, közel sem biztos, hogy ugyanazt a hatást érjük el, hiszen nem ugyanazt a szépségápolási rutint követjük és más az emberek testének alapillata is.

Fotó: Getty Images