Rihanna új albuma már a célegyenesbe ért

2020. február 19.
Jó hír az énekesnő rajongóinak! Rihanna a hírek szerint új albumon dolgozik, így három év után végre új dalokat hallhatunk tőle. Ráadásul Pharrell Williamsszel dolgozik együtt, ami egyben garancia a sikerre.

Az Instagram-oldalán jelentette be a 31 éves énekesnő, hogy új zenéken dolgozik. A felvételen egy hangstúdió látható, így feltételezhető, hogy már rögzítik az új dalokat. Rihanna azt is elárulta, hogy a The Neptunes-szal dolgozik együtt albumán. Ez a producercsapat Pharrel Williams-ből és Chad Hugóból áll, ami már maga egyfajta garancia arra, hogy valószínűleg most sem kell majd csalódniuk a kilencszeres Grammy-díjas énekesnő rajongóinak. (Az idei Grammy legszebb ruháiról ITT olvashatsz.)


Az elmúlt pár évben Rihanna inkább egyéb projektjeivel foglalkozott, nem a zenére koncentrált. Elindította a Fenty Beauty névre hallgató kozmetikai cégét 2017-ben, majd 2018-ban a Savage x Fenty nevű fehérneműmárkáját. Tavaly ehhez csatlakozott a Fenty Maison vonal a francia luxusipari konglomerátum, a LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton égisze alatt. Bár természetesen a popsztár sohasem szakadt el teljesen zenei gyökereitől.

2019 májusában Rihanna már úgy nyilatkozott a The New York Times-nak, hogy keményen dolgozik az új albumán, melyet R9-nek nevezett el, ám azt leszögezte, hogy a rajongók – a pletykákkal ellentétben – ne számítsanak Lady Gagával vagy Drake-kel közös számokra. „A közeljövőben ilyen nincs tervben. Nem ezen az albumon, az biztos” – jelentette ki az énekesnő.

A közösségi oldalán egy rajongója megkérdezte Rihannát, hogy „ hol a zene???”, mire az énekesnő annyit válaszolt: „ Tudom, tudom. Készítem a zenét. Ezzel egy időben készítek fehérneműt, sminket, filmet és még egy csomó dolgot, amit élvezek. Ha kész a zene, nem kell kérnetek. De érkezik, csak nem ma. Én is várom már, ha már ma kijött volna, az is késő lenne nekem.”

Az új album lesz Rihanna kilencedik lemeze, és az első a 2016-os Anti óta. 


Forrás: People
Fotó: Getty Images