2020 a sztáranya-lánya táncvideók éve

2020. március 17.
Mivel most jó ideig a TikTok és a szobába zártság időszakát éljük, nem csoda, hogy 2020 megkapta a sztáranya-lánya táncvideók éve titulust. Jessica Alba a legutóbbi sztáranyuka, aki meglovagolta a trendhullámot: Instagramra posztolta a videót, amelyen nyolcéves apró hasonmásával, Havennel táncolnak.

A trend hamar szenzációvá nőtte ki magát az egymásra kísértetiesen hasonlító anya-gyerek párosok körében, így hát következzenek is a kedvenceink. Amennyiben te is szeretnél felülni a TikTok-vonatra, nemcsak némi időt üthetsz el, hanem közösen szórakozhatsz a táncpartnereddel is.

Jessica Alba & Haven Warren

Jessica Alba és lánya, Haven egy elragadó videót – voltaképpen a várva várt Honey film rebootját – posztoltak, amelyben Trey Traylor és fivére, Armon Warren 2014-es Mac Miller Knock Knock című dalának Vine coverjére táncolnak. „Csak lógunk itt, és TikTokozunk a szobában – Havie volt a videó kreatív igazgatója” – olvasható a képaláírás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just over here doing @tiktok while staying inside -Havie was creative director on this one

Jessica Alba (@jessicaalba) által megosztott bejegyzés, Márc 14., 2020, időpont: 8:03 (PDT időzóna szerint)

Courteney Cox & Coco Arquette 

A Jóbarátok ismert arca, Courteney még januárban osztotta meg a videót, amelyben tizenöt éves lányával, Cocoval szerepel. „Szeretnéd látni, ahogy a gyereked kijön a sodrából? Csináljatok egy közös TikTok-videót” – írta a színésznő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wanna see your child lose their patience? Do a TikTok with them. #familyaerobics

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés, Jan 7., 2020, időpont: 9:40 (PST időzóna szerint)

Laura Dern & Jaya Harper

Laura Dern és Ben Harper tizenöt éves lánya azonnal népszerűvé vált azzal, hogy édesanyja ellopta tőle a show-t, miközben ő Doja Cat Say So című dalára táncolt.

@jayaharperMom takeover ##disaster ##foryoupage ##foryou♬ Say So – Doja Cat

Olvass tovább!

Forrás: Marie Claire Austral

Fordította: Berberovics Bea, a Central Médiaakadémia hallgatója