Óriásit szól a TikTok szépségkihívás

2020. március 04.
A TikTok videóinak tengerében nagy sebességgel terjed egy új szépségkihívás, amelyben három random szín segítségével készítik el a résztvevők a sminkjüket.

A videómegosztó-oldalon nem ez az első beauty challenge, a lila samponos és az egyperces sminkkihívások után itt van a @lanelogue nevű felhasználó által indított legújabb TikTok megmérettetés.

A közel 600 ezer lájkot szerző alapvideó és a kihívás lényege, hogy a kedvenc palettánk színeit beszámozzuk, bedobjuk egy zacskóba, kihúzunk közülük három számot, majd az azt fedő árnyalatokkal készítjük el a látványos alkalmi sminkünket. A véletlenszerű színkombinációk persze néha komolyabb kreativitást igényelnek, de úgy tűnik a TikTok sminkimádó felhasználói szívesen teszik próbára magukat a Make up artist challange néven futó feladatban.

A kihívás annál izgalmasabb, minél nagyobb szemhéjfesték-palettát használunk, így ugyanis sokkal több lehetőség és nagyobb az izgalom. A @lanelogue nevű felhasználó egy Jaclyn Hill gigapalettával indította még tavaly a kihívást, ahol a földszínek mellett rengeteg élénkebb szín – kék, türkiz, rózsaszín – is szerepel.

@lanelogue💄 MAKEUP ARTIST CHALLENGE 💄 ##duet this an show me your creativity! ❤️♬ original sound – lanelogue