Kim Kardashian lánya babaházkarantént épített

2020. március 20.
Kim Kardashian és Kanye West legidősebb gyermeke, North West babaházkarantént épített. A kislány olyan precíz volt, hogy még kézfertőtlenítőről is gondoskodott az önkéntes szobafogságban lévők számára.

Édesanyja posztolta azt a babaházat az Instagramjára, amelyet 6 éves lánya, North West épített. Mivel Amerikában is az egymástól való távolságtartásra, önkéntes karanténba vonulásra bíztatják a koronavírus-járvány rohamos terjedése miatt az embereket, nem meglepő, hogy Kim Kardashian és Kanye West lánya is babaházkarantént rendezett be, amelybe kézfertőtlenítőt is helyezett édesanyja és édesapja számára.


A Kardashian-családban azért is kerülhetett a téma terítékre, mert Kris Jenner, Kim édesanyja is kénytelen volt elvégeztetni a koronavírus-tesztet, mivel olyan eseményen vett részt, ahol több vendégről kiderült, megfertőződtek a Covid-19-cel.

Kim Kardashian idegenvezetést is tartott legidősebb lánya kartondobozból készült alkotásában, megmutatva, hogy North West az olyan apró részletekre is ügyelt, minthogy kézfertőtlenítőt helyezzen ki a ház lakóinak, valamint virágokkal dekorálta a szobájukat, továbbá párnákat, kanapét és babaméretű könyveket is helyezett el nekik.

Olvass tovább!

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images