Julianne Moore hasonmás lánya 18 éves lett

2020. április 11.
Julianne Moore mindkét gyermeke hivatalosan is felnőtt. Betöltötte ugyanis tizennyolcadik évét a szépséges színésznő lánya, Liv, aki teljes hasonmása édesanyjának.

Az 59 éves Oscar-díjas színésznő Instagram-oldalán kívánt boldog tizennyolcadik születésnapot lányának, Livnek egy lélegzetelállító, alkonyatkor készült fotóval. Egy másik fotón pedig édesapjával, Bart Freundlich rendezővel látható a születésnapos még kisbabaként. Julianne Moore-nak egyébként a lányán kívül egy fia is van férjével, a 22 éves Caleb.

„Boldog 18. születésnapot annak a lánynak, akiről mindig álmodtam. Nagyon büszke vagyok arra, aki vagy, és akivé váltál. Nagyon szeretlek, és nem tudom elhinni, hogy már 18 éves vagy” – írta Julianne Moore a fotó mellé.

Bár nem árul el túl sokat és túl gyakran a gyermekeiről a színésznő, annyit lehet tudni, hogy Liv a Northwestern Egyetemre készül középiskolai tanulmányai után.

Olvastad már?

A lánynak édesanyja sok híres barátnője is boldog születésnapot kívánt a fotó alatt. Többek között Michelle Pfeiffer, Rita Wilson, Helena Christensen és Colin Firth exfelesége, Livia Firth is kommentbent kívánt sok boldogságot.

Julianne Moore nem posztol sokszor a gyermekeiről. Legutóbb az Oscar-gála éjszakájáról osztott meg egy vicces képet kettejükről. A színésznő a Juliusban, New York egyik legrégebbi melegbárjában nézte a gála közvetítését Livvel. A bár előtti vörös szőnyegen készítettek közös képet, amelyen úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás.

Olvass tovább!

Forrás: People
Fotó: Getty Images