Jennifer Lopez: „Mindenkit cserben hagytam”

2020. március 02.
Jennifer Lopez nemhogy Oscar-díjat nem vihetett haza az idei díjszezonban, még csak jelölést sem kapott. A sikertelenségért J.Lo saját magát okolja.

Jennifer Lopez a kritikusok szerint is nagyot alakított 2019-es mozijában, A Wall Street pillangóiban, olyannyira, hogy a szerepet sokan egyenesen Oscar-várományosnak tartották. Végül azonban elmaradt az arany szobrocska, sőt valójában J.Lo-t még csak nem is jelölték az Oscarra. A csalódottságáról, és az Oscarral kapcsolatos érzéseiről Lopez a minap Oprah Winfrey-nek mesélt.

Jennifer-lopez

„Kicsit szomorú voltam. Soha a karrierem során nem kaptam ilyen sok jó kritikát. Ezeket olvasva pedig elhittem, hogy talán tényleg megtörténhet… Végül azonban semmi nem lett belőle. Csalódott voltam kicsit – mondta Lopez Winfrey show-jában, majd azt is kiderült, hogy a sikertelenségért J.Lo saját magát okolja. – A csapatom nagy része már évek óta velem dolgozik. Ők is nagyon reménykedtek, nagyon szerették volna ezt az Oscart. Úgy éreztem, hogy mindenkit cserben hagytam.”

Ezt olvastad már?

Arról azért nem szabad megfeledkezni, hogy ha Oscarra nem is, de Lopez alakítását Golden Globe-díjra, a legjobb női mellékszereplő kategóriában azért jelölték. Az már más kérdés, hogy végül ezt a díjat sem vihette haza. Helyette Laura Dern zsebelte be mind a Golden Globe-, mind az Oscar-díjat, a Házassági történet című filmben nyújtott alakításáért.

A Wall Street pillangóinak egyébként nem csak női főszereplői voltak: nők voltak a producerei, nő volt a rendezője, és a sztorit is egy nő írta. A kritikus hangok szerint pedig pont ez az oka annak, hogy a filmet nem vette elég komolyan az akadémiai bizottság.

Olvass tovább!