5 kevésbé ismert királyi fenség, akiket érdemes követni Instagramon

2020. április 18.
Vitathatatlan, hogy Harry és Meghan Markle űrt hagyott maga után azzal, hogy kiváltak a királyi családból és eltűntek a közösségi oldalakról. Ám a világban több olyan királyi fenség is rendszeresen instagramozik, akik talán még izgalmasabb tartalommal is szolgálnak, mint a brit királyi család népszerű tagjai.

Nem is tudtuk például, hogy instagramozik egy modellkedő nigériai hercegnő. Sőt, korábban hollywoodi filmekben is feltűnt. A görög királyi család sarja pedig elhivatott környezetvédő és fotós, így főként ennek a két témának szenteli közösségi oldalát. Összeszedtük, kik lehetnek azok a királyi fenségek a világ körül, akik betölthetik a Harry és Meghan távozásával keletkezett űrt.

1. Keisha Omilana hercegnő, Nigéria

Keisha hercegnő sokoldalú nő. Modell, színésznő, üzletasszony, nem mellékesen pedig Adekunle Adebayo Omilana, Arigbabuowo koronahercegének felesége. Lányát pedig szívesen megmutatja Instagram-oldalán is a hercegnő.

View this post on Instagram

When your daughter books her FIRST editorial and her agent calls to ask if you’d like join and be booked as well… A dream come true… you hear me!?! So listen, I’ve had a dream and set a goal to have an amazing photoshoot with my Sweet Pea, to book a major campaign with my a Sweet Pea, to shoot a commercial for a top client with my Sweet Pea AND to book the cover of @voguemagazine with my Sweet Pea (any VOGUE! I will gladly take a Wakanda VOGUE cover.) This shoot and fashion editorial for @mochanyc is the start of all the above coming true! Thank you Jesus for answering my prayers and never leaving me nor forsaken me. I am forever grateful that this was my Sweet Pea’s first booking with her new agency. To book a 10 page editorial with me for her first job is something that only God can orchestrate. I mean, his FAVOR never leaves us or forsakes us. I’m so blessed to be one of his favourites! So looking forward to seeing how he will show up and show out in our lives next. Keep an eye out IG fam… Dior and I are coming to a COVER, COMMERCIAL and CAMPAIGN near you❣️🙏🏾 And did I mention that we worked with THE BEST Mother-daughter stylist in all of England? @yvadney I low key want you all for myself love!! For EVERY event, speaking engagements, red carpet moments, openings, date nights EVERYTHING! xoxo KO😘 Wearing @marcjacobs @tartine.et.chocolat @smallable_store @annakarinkarlssoneyewear Dior is represented by @rayandrobin 📸: @loljohnsonphotography 💇🏾‍♀️💄: @sophiem.mua 🥽👗🧥👖: @yvadney Full fashion spread in the March issue of @mochanyc but go ahead and SWIPE 👈🏾 for a lil more Mother-daughter slayage! #dioraisabellanicole #cute #kids #kidsfashion #kidsofinstagram #allsmiles #confidence #hair #love #selflove #beauty #blessed #rayandrobin #fashion #momlife #rayandrobingirls #child #model #life #motherdaughter

A post shared by Princess Keisha Omilana (@keishaomilana) on

Keisha a Zoolander, a trendkívüli című filmben szerepelt Ben Stiller és Owen Wilson oldalán. Férjét is úgy ismerte meg, hogy New Yorkban éppen egy modellválogatásra tarott. Ami még izgalmasabbá teszi a történetet: Keisha két évig, egészen a leánykérésig nem is tudta, hogy jövendő vőlegénye koronaherceg. A pár jelenleg Londonban él gyermekével, Keisha Instagramja pedig – a szokványos uralkodói fotók helyett – tele van modellfotókkal és a lányáról készült felvételekkel.

2. Nikolaos, dán és görög herceg

Az utolsó görög király fia, Nikolaos herceg rengeteg információval szolgál Instagram-oldalán családja életéről. Ám a herceg elhivatott fotós és környezetvédő aktivista, így közösségi oldalain is rengeteg posztot szentel ezeknek a témáknak – látványos képekkel komponálva természetesen.

 

https://www.instagram.com/p/BxnaghWI_QJ/

3. Padmanabh Singh, Dzsaipur maharadzsája

Padmanabh Sing csupán 21 éves, ezzel ő a legfiatalabb maharadzsa az indiai Dzsaipur államban. Bár a jog szerint már nem létezik ez a cím, a hagyomány mégis maharadzsaként tekint a királyi család sarjára, aki az ideje nagyrészét a korábbi királyi palotában tölti, amelyet manapság akár az Airbnb-n is kibérelhetünk a nyaralásunk idejére. Ezzel ő lett egyébként az első királyi felség, aki megjelent a szállásmegosztó oldalon.

A közösségi oldalán bepillanthatunk az ifjú maharadzsa fényűző életébe, akinek mindennapjait a lovaspóló és a fotózások töltik ki az elég látványos képek szerint.

4. Arthur Chatto

Arthur Chatto a brit királyi család sarja. II. Erzsébet testvérének, Margit hercegnőnek az unokája, így szorosan kötődik a család többi tagjához, rendszeresen részt vett a királyi eljegyzéseken és egyéb jeles eseményeken. Manapság már kevés posztot szentel a brit királyi család életének, legutóbb Harry és Meghan esküvőjéről posztolt ezzel kapcsolatban.

View this post on Instagram

There are worse places to have glandular fever

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on

A 20 éves fiatalember, aki 26. a trónutódlási sorban, azonban igazi sportember, leginkább erről és kidolgozott izmairól szólnak az Instagramra kirakott képei. 

5. Eugénia hercegnő

Ha ragaszkodunk a brit királyi család rangidős tagjaihoz, talán Eugénia hercegnő lehet az, aki pótolhatja Sussex volt hercegi párját. Harry első unokatestvére korábban nem volt aktív tagja a királyi családnak, ám szerepe Harry és Meghan távozásával egyre fontosabbá vált.

View this post on Instagram

Happy Birthday Papa! 📷 @sarahferguson15

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Bár eljegyzését először apja, András herceg botránya árnyékolta be (a neve előkerült a Jeffrey Epstein-féle pedofília ügy kapcsán), majd pedig a koronavírus-járvány miatt kellett elhalasztania esküvőjét, rengeteg olyan képet oszt meg családtagjairól, amelyek megmutatják, mi történik a királyi családban a hivatalos események hátterében, illetve sok régi képet oszt meg szüleiről, testvéreiről és a királynőről.

Olvastad már?

Fotó: Getty Images